Speltest: Vikings Go Berzerk

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.3

Sammanfattning

Titel
Vikings Go Berzerk
Utvecklare
Yggdrasil
Återbetalningskvot
96.1%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Vikings Go Berzerk

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Yggdrasil dammar i november 2016 av en av sina bästa spelautomater och presenterar en uppföljare till Vikings Go Wild. Ett kanske inte helt oväntat drag då grafiken i originalet känns aningen oputsad men att spelmekaniken är klockren. Den svenska speltillverkaren har låtit grundmekaniken ligga kvar men lagt till ett par nya häftiga funktioner och vässat grafiken som nu är lika skarp som vikingarnas yxor. Men det är mer än bara en snygg kostym och det havsodjur som de slogs mot i förra spelet har de lämnat bakom sig och står nu mot ett minst lika skrämmande undervattenshot. Vem som går vinnande ur den här striden återstår att se, men förhoppningsvis blir det du och ditt spelsaldo.

Spela gratis demo av Vikings Go Berzerk

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vikings Go Berzerk spelautomat

Grundkonceptet i Vikings Go Berzerk är en spelautomat som är fyra rader hög och har fem hjul. Vinstlinjerna är av typen fasta och 25 till antalet. Tre eller fler symboler i rad ger dig en vinst men de fyra vikingakaraktärernas humör blir värre och värre för varje gång en vinst skapas med deras respektive symboler. När de blir tillräckligt rasande går de bärsärk och aktiverar free spins-läget. I bonusrundan får du slåss mot de förförande Sirenerna som inte ser lika vänliga ut nu, men mer om det läget fungerar i mer detalj nedan.

Under grundspelet går det som sagt ut på att bygga upp vikingarnas raserinivå men det finns också lite extravinster och möjlighet att komma till gratissnurren innan någon går bärsärk. Dels så finns det en skattkista som förekommer på det fjärde hjulet. I den ligger fem slumpvist genererade vinster som blandas om och representeras av kort som du sedan får dra ett av. Dessa vinster kan vara en myntvinst mellan 50 och 1000 men också 7, 14 eller 21 free spins. På sista hjulet, alltså det längst till höger, kan en gyllene skattkista snurras fram. Den innehåller betydligt större myntvinster (250 till 10 000) och möjlighet att vinna lika många free spins som i den andra kistan. Men den kan även ge alla vikingar 25% ursinnesuppladdning, och förhoppningsvis trigga free spins genom att någons ilskemätare fylls helt. Men den sjukt åtråvärda ”Ragnarök free spins” kan också gömma sig i den här kistan, mer om den nedan.

Free spins-bonusen

Free spins-läget vinns alltså genom att antingen hitta dem i de båda kistorna eller genom att snurra fram 3-5 free spins symboler under grundspelet. De kan antingen vara 7, 14 eller 21 till antalet. I free spins så kan du inte längre ladda upp dina vikingars raserimätare men varje gång en viking snurras fram så sker en slumpmässig kamp mellan vikingen och ett sjödjur. Vinner vikingen den så förvandlas symbolen till en wild som sitter kvar resten av bonusrundan. Om en går bärsärkagång, alltså har aktiverat free spins-rundan genom att fylla upp hela sin mätare, så besegrar den vikingen alltid sjömonstret. I bonusrundan finns även här kistor som i grundspelet men vinsterna är lite annorlunda och består av myntvinster, 2-4 extra free spins eller extra wildsymboler. Innan dina free spins drar igång slumpas en specialfunktion igång: 1-3 extra free spins, en fastklistrad wildsymbool, ett wildhjul, 5 extra skattkistor på hjul 4 och fem, eller Ragnarök-funktionen.

Ragnarök free spins är en helsjuk upplevelse som kan ge dig enorma vinster. Där är alla vikingar garanterade att förvandlas till wilds vilket betyder att du förmodligen kommer fylla stora delar av spelplanen med jokrar. Prickar du ett par vikingar tidigt kan du räkna med att du kommer plundra ditt casino på nätet på en hel del kosing.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...