Speltest: Tomb Raider

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.4

Sammanfattning

Titel
Tomb Raider
Utvecklare
Microgaming, Quickfire
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Free Fall (3D)

Tomb Raider

Videoslots

Free Fall (3D)

Spela Tomb Raider, en av Microgamings högst utbetalande video slots. Med en återbetalning på 96.56 procent är denna slot en av de mest vinstgivande slottarna på nätet. Grafiken är väl inte direkt något att hurra för men några häftiga spelfunktioner gör ändå den här TV-spels baserade videoslotten riktigt trevlig. Loggan du kan se till vänster är inte riktigt rättvis grafiken i spelet, som du kan se i skärmdumparna nedan. Tomb Raider finns tillgänglig hos flertalet av våra partners, i så väl dator som mobil och surfplatta.

Speltips

Vad är Tomb Raider?

Tombraider är en video slot som bygger på den klassiska spelserien med samma namn. Tematiken kretsar kring actionhjältinnan Lara Croft och hennes äventyr. Microgaming har skapat en snygg grafisk profil som sticker ut från konkurrenterna men det känns som om man hade kunnat göra så väldigt mycket mer. Med tanke på hur många fantastiska sekvenser det finns i spelen borde det redan finnas färdig grafik att "låna" om man nu ändå redan lånat namnet.

Hur spelar jag?

Välj antal rader, antal mynt och myntvärde; snurra och jaga vinstlinjer. Givetvis kan du också köra på autospel och maxinsats.

Med ett mynt och en rad kan du komma ned på en insats av 10 öre per snurr. Det är svårt att hitta billigare nöjen i casinovärlden!

Symbolernas värde?

Åtta standardsymboler, som i stigande värdeordning börjar med spelkortsvalörerna tio till ess. Sedan följer Tiger, Lara Croft och något som ser ut som en trekantig rituell symbol.

Utöver det finns tre bonussymboler: Free Spins/Scatter, Free Spins/Wild och bonusgud.

Free spins och bonusar?

Tomb Raider-symbolen fungerar som wild och ersätter alla symboler utom Scatter och Bonusguden. Den ger förutom då den ingår i annan vinstrad även extra vinstrader redan vid två wilds i rad. Det är dock först vid tre i rad som den börjar ge rejäl utväxling.

Frispel / Scatter ger minst tio frispel vid tre stycken eller fler scatters oberoende av placering på spelplanen, men fungerar även som vinstrad när två eller fler hamnar i linje. Alla vinster tredubblas under frispel.

Minst tre bonusgudar på aktuell vinstlinje aktiverar Tomb Bonus, som ger en mycket högre utväxling på vinnande linje.

Tomb Raider i mobilen?

Jadå, den finns. Fördelen med Tomb Raider som slot i mobilen är att den lite "yxiga" grafiken gör sig väl även i smartphones som inte bjuder på samma detaljrikhet i skärmen som de dyrare alternativen på marknaden.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...