Speltest: The Wild Chase

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.1

Sammanfattning

Titel
The Wild Chase
Utvecklare
Quickspin
Återbetalningskvot
96.7%
Lägsta insats
€0.25
Högsta insats
€100
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

The Wild Chase

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Det är svårt att inte jämföra The Wild Chase från svenska Quickspin med NetEnts bilspel Drive: Multipler Mayhem. Dels delar spelen temat med snabba bilar men framför allt påminner även wild-funktionerna om varandra. Men där slutar likheterna och frågan är om inte the Wild Chase är ett aningen bättre spel. Den högupplösta tecknade stilen känns både lekfull och genomarbetad, och att alla positioner på spelplanen snurrar (snarare än hela hjulet) tillsammans med att bakgrunden swishar förbi ger en fartfylld och filmisk känsla. Re-spin-funktionen tillsammans med multiplicerande wilds bäddar samtidigt för storvinster. Ett väl avvägt och fartfyllt casinospel som tål att spelas om, och om igen.

Spela gratis demo av The Wild Chase

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Så här fungerar The Wild Chase

I sann Quickspin-anda krånglar du inte med myntvärden eller insatslinjer utan ställer bara in din totala insats och kör. Spelet har 25 fasta vinstlinjer och en spelplan bestående av fem kolumner och tre rader. Tre till fem likadana symboler krävs för vinst och det finns en wildsymbol som kan komma väl till pass för att skapa vinstkombinationer, och även multiplicera din vinst. Varje vinnande kombination aktiverar också ett re-spin med låsta vinnande symbolkombinationer. Omsnurren pågår till dess att du inte förbättrar din vinst eller fyller hela spelplanen med vinnande kombinationer.

Symbolerna består av värdesaker och fyra glamorösa tjuvar. Den bäst betalande är den stilige mannen med röd bakgrund. Efter honom, i värdeordning, kommer två vackra kvinnor varav den rödhåriga är bäst betalande. Sist bland de bättre betalande symbolerna kommer den mystiska mörkhårige mannen. Efter dessa följer påsen med diamanter, bilnyckeln, klockan, ringen och sedelklämman.

Re-spin och wildmultiplikator

Varje vinnande kombination av symboler ger dig ett omspinn (re-spin) och de vinnande symbolerna låses fast. Hittar du en symbol till som utökar din vinnande kombination, eller skapar en ny vinnande kombination på en annan vinstlinje får du ytterligare ett omsnurr. Detta fortsätter tills omsnurret inte längre ger några fler eller större vinster. Du får inte betalt mellan varje re-spin utan de totala vinsterna räknas samman och förs sedan över när alla re-spins är avklarade. Re-spin-funktionen är också ovärderlig när det kommer till att ta sig till bonusrunda, men det tar vi i nästa avsnitt. Först de multiplicerande wildarna.

Wildsymbolen är även den ”låsbar” och sitter kvar om den var med och skapade vinsten som aktiverade re-spin. Det fina med den är att den kan ta olika former på olika vinstlinjer och därför bidra till att skapa väldigt fina kombinationsvinster och långa omsnurrs-omgångar. Beroende på hur många wilds som är med och skapar vinsterna multiplicerar även ALLA vinster, alltså inte bara de vinster den eller de hjälpte till att skapa. Men de räknas bara om de är med och skapar en vinst på ett eller annat sätt. En wild på sista hjulet där du prickat en vinstkombination om tre symboler kommer alltså inte multipliceras. 1 = 2x, 2 = 3x, 3 = 4x och 4 eller fler multiplicerar alla vinster med 5x.

Free spins i bonusrundan

Tre bonussymboler aktiverar 10 free spins. Upp till höger ser du tre runda hål som ska fyllas upp med varsin valvsdörr (bonussymbol). Men du måste få alla bonussymboler under en och samma spelomgång för att ta dig in i kassavalvet. Bonussymboler låses inte fast under re-spins utan läggs istället till den mätare vi precis pratat om. Så en vinstkombination med en bonussymbol någonstans på spelplanen sparar bonussymbolen men hjulet där den var snurrar igen, tillsammans med de andra icke vinstgivande symbolpositionerna. Under bonusrundans gratisspinn är det större chans att få multiplicerande wildsymboler.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...