Speltest: The True Sheriff

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.2

Sammanfattning

Titel
The True Sheriff
Utvecklare
Betsoft
Återbetalningskvot
96.8%
Lägsta insats
€0.02
Högsta insats
€75
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

The True Sheriff

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Betsofts The True Sheriff är en trevlig bekantskap för den som gillar slots med gott om action och in-game-storytelling. Inramningen är en Western-historia där du tar på dig rollen som stadens sheriff som ska rensa upp, i synnerhet från Skurken med stort S. Grafiken är fullkomligt oklanderligt tecknat på ett mycket underhållande sätt i en stil som påminner mig om Pixars filmer. Här finns alla karaktäristika från westerntemat: en hjälte, en skurk, en vacker dam och den "gamle vise". Bonussymbolerna är pistolen och sheriffstjärnan, och det är gott om olika features som dyker upp under resans gång. Möjligen skulle jag kunna önska mig lite mer kontinuitet och driv i själva historien, men den snygga estetiken och de roliga händelserna får spelaren ändå att vilja fortsätta ett tag till, och The True Sheriff är en snygg och kaxig uppkomling i dagens slotutbud.

Spela gratis demo av The True Sheriff

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är the True Sheriff?

Detta är en ny videoslot från Betsoft, som laddat en 5hjuls-slot med bländande grafik där du på tre rader och upp till 30 vinstlinjer ska hitta vinnande kombinationer och låsa upp nya bonusfeatures efter vägen. Storyn handlar om att ager sheriff och rensa upp i staden.

Hur spelar jag?

Välj antal rader, och via ett reglage ställer du in myntvärde. Sen är det bara att spinna loss och jaga vinstlinjer. Genom att justera antalet vinstlinjer väljer du insats från 20 öre upp till 750 kronor. Det finns nio värdesymboler, som i fallande ordning är sheriffen, skurken, den gamle mannen, den vackra kvinnan, A, K, Q,J och 10.

Gratisspel och bonusar?

Det finns två symboler som är nycklarna till bonusfunktionerna. Den första är pistolen. Får du en pistol på mitthjulet aktiveras "Wild Guns". Sheriffen skjuter mot spelplanen och träffar upp till fem värdesymboler som förvandlas till wilds under nästa snurr,som akiveras gratis. Om pistolen dyker upp i vinstlinje 1-3 och hamnar mitt mellan skurken och sheriffen aktiveras bonusrundan. Nu får du singla slant om utgången. Varje gång du vinner en slantsingling ökar du en level, men två förlorade slantsinglingar avslutar bonusrundan. Levelökningen medför ökat värde på vinsterna.

Den andra bonussymbolen är sheriffstjärnan. Tre eller fler stjärnor på raken från första hjulet och framåt aktiverar freespins samt scatter. Under free spins får du extrabonus för varje sheriffstjärna som dyker upp.

Dessutom finns uppdubbling. Efter varje vinstkombination får du valmöjligheten att dubbla. Du får dra ett kort och gissa om det är rött eller svart. Gissar du rätt dubblar du.

The True Sheriff i mobilen?

Ja, sedan en kort tid tillbaka finns en finfin mobilkonvertering som gör att du kan spela The Real Sheriff på iphone, ipad, android och andra handhållna enheter. Riktigt snygg även i mobilen även om det inte är riktigt lika levande i grundspelet där man dragit ner lite på effekterna. Annars en fullt godkänd mobilversion som är att rekommendera.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...