Speltest: Terminator 2

9.5

Sammanfattning

Titel
Terminator 2
Utvecklare
Microgaming, Quickfire
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
€0.30
Högsta insats
€30
Videoslots
Free Fall (3D)

Terminator 2

Videoslots

Free Fall (3D)

Microgaming har äntligen släppt denna makalösa video slot fylld med action från filmen Terminator 2 – Judgement Day. Grafiken är otroligt bra gjord tillsammans med klassiska filmklipp och originalmusik från kultfilmen. The Terminator (T-800), John, Sarah plus T-1000 finns alla med i spelet och vissa karaktärer har även extra speciella egenskaper. Du har hela 1024 sätt att vinna på under free spin rundan samt att Microgaming verkligen har tänkt till när de skapat bonusfunktionerna i denna video slot. Den är fantastiskt spännande att spela och du kommer garanterad säga "I'll be back" innan du loggar ut!

Speltips

Vad är Terminator 2

Terminator 2 är en video slot från skaparna Microgaming och är baserad på originalfilmen från 1991. Det finns 243 sätt att vinna på och 1024 i free spin rundan då en extra rad öppnas upp. Grafiken är bländande och riktigt levande med hjälp av originalklipp från filmen. Den stämningsfulla och numera klassiska dystopiska musiken funkar även den som en riktig stämningshöjare i det här fantastiska casinospelet. Med de avancerade och varierande bonusfunktionerna och den levande grafiken blir det aldrig tråkigt i Terminator 2.

Hur spelar man Terminator 2

Du spelar genom att ställa in myntvärde samt insatsnivå. Du har alltid 243 sätt att vinna på. Minsta insatsen är 3 kronor medan den högsta ligger på 300 kronor. Symbolerna är i fallande ordning: scattersymbolen, wildsymbolen, Terminator, John, T-1000, Sarah, T-800, spader, hjärter, ruter och kläder. Scattersymbolen är en blå glob med texten scatter på medan wildsymbolen är en orange kub med texten T2 på.

Free spins & Bonus

3,4 eller 5 scattersymboler utlöser free spin-rundan där du har otroliga 1024 sätt att vinna på. I denna runda kan T-1000 förvandlas till vilken annan symbol som helst där högsta vinsten ligger. Slumpmässigt kan du i vanliga spelrundan hamna i ”T-800 Vision” då skärmen blir röd och du ser genom Terminatorns ögon. Under detta tillfälle behövs det endast en scattersymbol för free spins.

Birthday!
Birthday!
9.1

Svenska ELK Studios har tagit fram spelet Birthday! som tar fasta på att varje dag är det ...

Top Strike Championship
Top Strike Championship
8.7

Spelutvecklaren NextGen Gaming presenterar med Top Strike Championship ytterligare ett bid...

Archangels: Salvation
Archangels: Salvation
9.5

Ibland lanserar NetEnt en videoslot som känns väldigt nyskapande och så är fallet med Arch...

Baker's Treat
Baker's Treat
8.8

Svenska spelstudion Play'n Go är tillbaka med en ny bakverksbaserad videoslot i form av Ba...

Joker Strike
Joker Strike
8.6

Från Quickspins senaste spelsläpp Volcano Riches fortsätter man nu 2018 års spelskörd med ...