Speltest: Stickers

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.1

Sammanfattning

Titel
Stickers
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.7%
Lägsta insats
€0.20
Högsta insats
€200
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Stickers

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Stickers är en extremt enkel videoslot med i princip bara en unik funktion och saknar helt bonusomgång. Gillar du enkelhet och färgglada spelautomater är den väl värd några spinn men det finns inte särskilt mycket under ytan i den här NetEnt-produktionen. Visst är grafiken snygg och ljudeffekterna OK men det saknas helt klart en wow-faktor. Styrkan ligger i att det laddar extremt snabbt och kräver väldigt lite datorkraft, detta gör det till en bra slot att spela från en lite äldre mobil eller till att spela i många iterationer samtidigt på en dator.

Speltips

Hur spelar man Stickers?

Du spelar på det klassiska upplägget med fem hjul och tre rader. Vinstlinjerna är fasta och är 20 stycken i antal. Spannet du kan satsa är mellan två kronor och 2000 kronor med ett myntvärde på €0,01 till €1,0 och 10 nivåer. Detta gör att du ändå tillåts satsa en rejäl peng som givetvis kan tilltala vissa typer av spelare. Återbetalningskvoten ligger på 96,69%. Den högsta vinsten som går att vinna på en runda är 80,000 mynt. Det är i vanlig ordning tre i rad med start från hjulet längst till vänster som genererar pengar.

Vilka är symbolerna?

Symbolerna ska enligt beskrivningen bestå av klistermärken, därav det engelska namnet Stickers, men vad som gör att frukterna skulle vara klistermärken är högst oklart. Snarare känns det som klassiska symboler som du kan hitta på vilken enarmad-bandit som helst. Den enda symbolen som klistras fast är wild-symbolen så inte heller själva funktionerna känns representativa för namnet. Den mest värdefulla symbolen är jordgubben, följd av apelsinen, kiwin, och plommonet. Sen följer spelkortsymboler från ess till tio där såklart esset är värt mest.

Stickers Free Spins

Det saknas helt en bonusomgång i Stickers. Det närmaste man kommer är att en wild-symbol som förutom ersätter alla andra symboler för att skapa en vinst aktiverar ett omsnurr. Detta sker med wild-symbolen fastklistrad och genererar förhoppningsvis ytterligare en vinst. Snurrar du fram en wild till under ditt "sticky-spin" får du ett snurr till där även den nya wilden sitter kvar. Snurrar du fram fler än en wild under samma snurr är det ändå bara ett re-spin som tilldelas dig, så den enda bonus du egentligen får för den bedriften är att du får behålla alla dina wilds. Fräckare än så här är det inte, och det känns nästan lite väl sparsmakat.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...