Speltest: Spin Party

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.5

Sammanfattning

Titel
Spin Party
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Spin Party

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Häng med på en riktig snurrfest i Spin Party från Play'n Go. Dansgolvet består av fem hjul och tre rader och det finns tio fasta vinstlinjer och en free spins-runda med garanterade vinster, så kallade 'win spins'. Det fartfyllda soundtracket och de dansande wild-symbolerna känns levande och är riktigt snyggt gjorda. En relativt klassisk videoslot som ändå känns fräsch och nyskapande. Med en maxvinst på 250,000 mynt och en hög återbetalningskvot på 96,5% är detta en en toppenslot som även finns tillgänglig i mobiler och surfplattor. Så snöra på dig dansskorna, snurra och vinn i Spin Party.

Speltips

Spin Party Videoslot

Det enkla upplägget med bara tio vinstlinjer gör det extremt enkelt att hänga med i de svängiga svängarna. Att du bara kan vinna på tio olika vinstlinjer har kompenserats genom att du bara behöver ha två eller fler symboler i rad för att vinna. Insatsspannet är nästan lika flexibelt som de dansande tjejerna som fungerar som wilds och ligger mellan 10 och 1000 kronor. Du hittar flera smarta autosnurr-funktioner så att spelet stannar när du till exempel prickar bonusrundan eller om en storvinst prickas.

Symboler

Du kan se det exakta värdet på de lite mer värdefulla symbolerna i bildgalleriet ovan och spelkortssymbolerna behöver knappast någon närmare presentation. Som du ser på bilden så är sjuan mest värdefull följd av den klassiska bar-symbolen. Sen har du klocka, citron och körsbär i den ordningen. Den enda specialsymbol är en wild men den expanderar alltid över hela hjulet vilket i kombination med att du vinner på två likadana symboler nästan alltid är garanterad vinst när de dyker upp. Ok, inte riktigt alltid, de garanterade vinsterna blir dina när du snurrar fram två eller fler dansare och win-spin-omgången drar igång.

Free spins

En dansare är inte mycket till party men två eller flera garanterar att det blir verklig fest. Två dansare aktiverar fem stycken free spins där dansarna står kvar på sitt respektive hjul. Då det endast krävs två i rad för att vinna innebär de här två wild-symbolerna att du är garanterad vinst. Det är därför det inte kallas free- eller re-spin utan istället win spins! Om ytterligare dansare skulle dyka upp under win-spin-festen får du ytterligare ett vinstsnurr och den nyanlända partygästen stannar givetvis tills festen är över. Totalt kan du som mest få 20 win-spins på raken vilket borde generera en hel del vinster, och eventuellt maxvinsten som ligger på hela 250,000 mynt.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...