Speltest: Space Wars

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.5

Sammanfattning

Titel
Space Wars
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.8%
Lägsta insats
€0.40
Högsta insats
€200
Videoslots
Free Fall (3D)

Space Wars

Videoslots

Free Fall (3D)

Space Wars från Net Ent är simpelt men underhållande, och det är nog just enkelheten som är en stor del av förklaringen till denna slots popularitet på våra nätcasinon. Det finns i princip bara två bonusfunktioner, och ingen av dem är i sig något som kommer att få dig att trilla av stolen av förvåning. Både wild och respin känns tämligen konventionella, och utöver en proffsig genomarbetning är det faktiskt bara en sak som får Space Wars att sticka ut på allvar: att man jobbar med fyra rader istället för det rätt branschklassiska tre rader.

Speltips

Vad är Space Wars?

En fantastiskt snygg men simpel video slot släppt av branschjätten NetEnt under 2013. På fem hjul med fyra rader jagar du wilds och parar monster i jakten på respins. Enkelt men vanebildande helt enkelt!

Hur spelar jag?

Välj nivå och myntvärde, du spelar över 40 rader så insatsen landar mellan 4 kronor och 2000 kronor, allt utifrån dina personliga preferenser.. Antingen via autospel eller manuellt. Det finns även maxinsats som valmöjlighet.

Vilka symboler?

Space Wars bygger på elva stycken olika monstersymbolermed varierande värde. Till skillnad från många andra - de flesta andra - slots finns här ingen logik i hierarkin. Det handlar om att lära dig vad du är på jakt efter.

Gratisspel, free spins och bonusar?

Japp. Den klassiska Wild finns här och dyker upp på hjul två och fyra, och ersätter alla andra symboler. Träffar du en vinstlinje får du automatiskt en respin. Svårare än så är det inte. Eller jo, vi höll på att missa en vital poäng. Den vinnande symbolen klonas i nästa spin: det är hjärtat i spelet!

Space Wars i mobilen?

Nej, tyvärr inte.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...