Speltest: Reel Rush

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.4

Sammanfattning

Titel
Reel Rush
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
97.0%
Lägsta insats
€0.50
Högsta insats
€100
Mobil & Surfplatta

Reel Rush

Mobil & Surfplatta

Net Entertainment har denna gång överträffat sig själva när det gäller slotskapande! Denna enormt roliga och spännande video slot, möjligtvis lite influerad av Candy Crush Saga, tar dig verkligen till det där tillståndet då du bara inte kan sluta snurra. Musiken är perfekt och tempot ökas succesivt när du är mitt i den spännande jakten på free spins. Konceptet med det här spelet är briljant och borde prövas av alla. Att den även har en riktigt hög RTP på 97% och finns till mobilen gör inte det hela sämre.

Speltips

Vad är Reel Rush?

Reel rush är en video slot med fruktiga symboler och annorlunda vinstlinje-tänk. Här har du som mest 3125 olika sätt att vinna på. Efter varje vinst du kammar hem, får du en re-spin med fler sätt att vinna på. Du samlar en stjärna uppe i vänstra hörnet för varje re-spin och när du samlat ihop tillräcklig får du 8 free spins.

Så spelar du

Ställ in myntvärde och insatsnivå och sen är det bara att snurra loss! Minsta satsningen du kan göra är 5 kronor medan högsta är 2000 kronor. Du vinner från längst till vänster med minst tre likadana symboler. Dessa tre behöver inte sitta ihop så det är inga vinstlinjer i den meningen. Spelplanen är fem hjul som är fem rader höga. En citron på hjul 1 från vänster, position 3 uppifrån i kombination med en på 2, 2 tillsammans med en wild på hjul tre postition fem ger till exempel vinst.

Symboler

Wildsymbolen i detta spel som ersätter alla andra symboler är i form av texten ”Wild”. Resterande symboler i Reel Rush är i fallande ordning: jordgubbe, ananas, citron, grön frukt, vindruva, blåbär, röd form, orange form, gul form, grön form och lila form.

Free Spins, re-spins och bonus

Efter varje vinst du gör får du en re-spin. För varje extrasnurr får du en stjärna och efter din sjätte extra snurr får du 8 free spins. För varje extra snurr du får, desto fler sätt får du att vinna på och det maximala under free spins är 3125 sätt.

Reel Rush i mobilen?

Ja det här spelet kan du spela på mobila enheter. Under namnet Reel Rush Touch kan du spela det från i princip vilken mobil som helst. Grafiken är riktigt snygg och det simpla men ändå extremt underhållande spelsättet gör sig perfekt på en mindre skärm.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...