Speltest: Pachinko

8.8

Sammanfattning

Titel
Pachinko
Utvecklare
Betsoft, OpenBet
Återbetalningskvot
95.6%
Lägsta insats
€0.02
Högsta insats
€5,000
Pachinko

Pachinko

Pachinko

Det japanska arkadfenomenet Pachinko finns äntligen att spela online. Det är en slags flippervariant där du ska ta dig igenom åtta nivåer och samla på dig så mycket kulor på vägen du bara kan. Återbetalningskvoten ligger på 95,64% så spelformen är klart jämförbar med en videoslot. Faktum är att det till och med finns en liten mini-slot som kan aktiveras om någon av dina kulor prickar rätt. Fantastiskt roligt spel som fler borde pröva och vi innerligt hoppas på fler varianter av. Den här versionen av Pachinko som är framtagen av OpenBet är den enda vi sett på nätet så tills det finns några fler varianter får den här helt enkelt bara heta Pachinko. Klicka här så kommer du direkt till spelet som än sålänge bara finns hos LadBrokes!

Speltips

Hur spelar man Pachinko?

Du börjar spela genom att bestämma hur många kulor du vill starta med. Du kan köpa mellan en till 50 kulor. Vad varje kula kostar är sedan i princip din insats och det är i bollar som dina vinster räknas. Det här innebär ett insatsspann på inte mindre än €0,02 till €5,000 då varje boll kan vara värd hela €100.

Efter att du köpt dina kulor är det dags att börja spelet. Du kan antingen skjuta varje kula var för sig genom att klicka på den stora cirkeln nere till vänster med texten "SHOOT". Eller klicka på "AUTO SHOOT" och ställa in hur snabbt du vill att spelet själv ska skicka iväg kulorna. Du kan bestämma hur hårt kulorna ska skjutas iväg genom att klicka antingen till vänster eller höger på shoot-bubblan. Längre till vänster är svagare och höger är starkare, du ser detta markerat med plus- och minustecken. Även i auto-läget kan du modifiera styrkan och därmed kalibrera var kulorna hamnar.

Spelplanen består av små koppar eller hål där du blir belönad med kulor om du prickar. De stora hålen längst ner fungerar som i flipper och du blir av med din kula om den hamnar där. Ditt jobb är såklart att vinna så mycket kulor som möjligt. Efter varje runda är slut och du har kulor kvar får du välja om du vill inkassera de eller spela vidare på nästa nivå. För varje nivå blir belöningarna större, men du riskerar såklart att förlora allt. I mitten av spelplanen ser du en liten mini-slot som aktiveras om du hamnar i något av de tre hålen. Du kan läsa mer om den i stycket nedan.

Pachinko mini-slot

Den lilla banditen i mitten kan antingen betala ut ett antal bollar om du får tre i rad av de klassiska bandit-symbolerna eller låsa upp nivåns värdefullaste "kopp". Beroende på vilken nivå du befinner dig på finns det en liten specialsymbol precis under mini-banditen. Det kan vara en gorilla, en panda eller karusell. Tre symboler som överensstämmer med figuren låser upp koppen som kan ge så mycket som 300 bollar.

Pachinko Bonus

Varannan bana spelar du med brinnande kulor. Dessa rundor är specialsymbolen som nämndes ovan redan upplåst och går att pricka direkt. "Vanliga" koppar betalar också lite mer än annars. Spelet skiljer sig inte nämnvärt mer än så men ger goda chanser att mångdubbla din kularsenal inför nästa runda.

Robin of Sherwood
Robin of Sherwood
9.4

Den talangfulla spelutvecklaren Microgaming har gett sig i kast med den klassiska berättel...

Tut’s Twister
Tut’s Twister
9.3

Den lilla uppstickaren Yggdrasil tycker om att ge sig in i kampen och konkurrera ut de sto...

Birthday!
Birthday!
9.1

Svenska ELK Studios har tagit fram spelet Birthday! som tar fasta på att varje dag är det ...

Top Strike Championship
Top Strike Championship
8.7

Spelutvecklaren NextGen Gaming presenterar med Top Strike Championship ytterligare ett bid...

Archangels: Salvation
Archangels: Salvation
9.5

Ibland lanserar NetEnt en videoslot som känns väldigt nyskapande och så är fallet med Arch...