Speltest: Mythic Maiden

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.2

Sammanfattning

Titel
Mythic Maiden
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
€0.01
Högsta insats
€150
Videoslots

Mythic Maiden

Videoslots

Gillar du enkla men stämningsfulla slots är Mythic Maiden ett bra val för dig. Endast en handfull specialfunktioner att hålla i huvudet, snygg grafik och suggestiv musik i en slot som placerar dig i en värld av spänning och en smula skräck. Mythic Maiden från Net Entertainment är ett finint spel att sysselsätta sig med även för dig som har en begränsad erfarenhet av nätcasinon.

Speltips

Vad är Mythic Maiden?

Mythic Maiden är en klassisk 3x5-slot från Net Entertainment med mystik- / skräck-tema, och med möjlighet att vinna upp till 600 000 mynt. Spelutvecklarna har satsat på enkelhet och atmosfär istället för ett avancerat storyläge.

På Mythic Maiden gör du tre grundinställningar: Antal linjer, nivå samt myntväde. Det här är det som styr hur mycket dina snurr kommer tt kosta. Dessutom finns det de klassiska knapparna "Autospel" och "Maxinsats". Är du van vid Net Entertainments titlar kommer du att känna igen dig ordentligt.

Till vilken insats?

Mythic Maiden går verkligen att spela på micronivå. Med minsta myntvärde på tio öre och möjligheten att ställa in en linje och en nivå kan du få snurren för tio öre stycken. På den andra änden av skalan finns en maxinsats på trettio linjer, nivå tio och ett myntvärde på fem kronor. Det ger en kostnad på 1500 kronor per spinn.

Här finns därmed verkligen något för alla plånböcker.

Symbolernas värde?

Tio symboler enligt klassiskt NetEnt-snitt. I stigande ordning har vi först spelkortsvalörerna tio till ess, därefter följer kista, spindel, bok, kranium och skalle.

Vidare finns två bonussymboler, Scatter och Wild.

Free spins, gratisspel och bonusar

Wildsymbolen är i Mythic Maiden ungefär så klassisk som den kan bli. Ersätter allt utom Scatter, och vinst med Wild i tredubblas.

Scatter ger frisnurr vid minst tre stycken på spelplanen oavsett placering. Tio spinns för tre stycken, femton för fyra och trettio för fem. Du kan också få ytterligare gratissnurr under frisnurren om scatter dyker upp igen.

När man väl är inne i gratisspins-läget finns en funktion kallat Järnjungfrun. När man aktiverar gratisspin öppnas järnjungfrun och visar en multiplikator som visar hur många gånger större vinsten blir, och / eller en siffra på antalet extra gratisspins man får utöver de som scatter gett.

Mythic Maiden i mobilen?

Ja, precis som en stor mängd många andra NetEnt-titlar finns det en alldeles utmärkt mobilversion av Mythic Maiden.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...