Speltest: Mystery Joker

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.5

Sammanfattning

Titel
Mystery Joker
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
97.0%
Lägsta insats
5 kr
Högsta insats
1000 kr
Slot Game
Mobil & Surfplatta
Klassiska Spelautomater

Mystery Joker

Slot Game

Mobil & Surfplatta

Klassiska Spelautomater

Detta är som sagt en spelautomat av det klassiska snittet, tre rader fördelat över tre hjul och fem vinstlinjer. Du har tre vinstlinjer i rak vertikal linje och två på diagonalen. Du kan vinna på flera linjer samtidigt och det är i vanlig ordning bara vinst på tre symboler. Grafiken och ljudeffekterna är inget speciellt men det ger ändå en skön enarmad-bandit-känsla. Med en vinstprocent på 96,98% är detta en riktigt schysst automat som man kan vinna rejält på. Det rör sig inte om några jackpottar men den ger skaplig utdelning väldigt ofta så i det långa loppet går det att plussa riktigt bra på den här klassiska spelautomaten. Den är även tillgänglig till mobiler och surfplattor vilket är trevligt.

Speltips

Hur vinner man på Mystery Joker?

Spelets symboler är i fallande ordning, stjärnorna, klockorna, de lila bären, citronerna, och körsbären. Symbolerna betal upp till 50 gånger insatsen så det är relativt låg varians, vilket betyder fler vinster oftare snarare än få storvinster. Med en RTP på 96,98% har du riktigt goda vinstchanser och det gör det här till en riktigt bra bandit. Det finns även en jokerhatt som fungerar som en så kallad scatter. Vilket betyder att den inte behöver hamna på någon av vinstlinjerna för att ge vinst utan kan dyka upp var som helst, så länge det är tre stycken. Snurrar du fram tre hattar tas du till free spin omgången.

Mystery Joker Free Spin

För att aktivera bonusomgången som består av 10 gratissnurr krävs det som sagt tre jokerhattar. När spelet sedan sätter igång är det gäller betalplanen som vanligt men om du får jokerhattar i detta spelläge belönas du med en mystisk vinst. Den kan ligga på allt mellan 1 till 100 gånger insatsen. Du vinner den mystiska vinsten om du får minst två hattar oavsett var på spelplanen. Får du tre stycken jokerhattar får du utöver den mystiska vinsten även 10 free spins till. Du kan maximalt få 50 gratissnurr men som du förstår kommer det innebära riktigt fina vinstsummor, utan att det påverkar ditt spelsaldo. Man hade kanske kunnat lägga lite grafiskt krut på "Mystery"-vinsten men detta är ändå en klassisk spelautomat snarare än en videoslot så man får förlåta Play'N Go för det designvalet.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla Hansson

Pernilla Hansson

Spel med avancerade funktioner och sportspel är Pernillas huvudsakliga intresseområden och hon delar gärna med sig av sina kunskaper och expertråd för aktuella trender inom iGaming, casinon och marknaden i övrigt. Detta inkluderar också viktig information om de senaste spelautomaterna, strategier och bäst odds.

Mega Fortune Dreams
Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams är uppföljaren till det omåttligt populära jackpottspelet Mega Fortune...

Aliens
Aliens

OBS: Spelleverantören NetEnt har dragit tillbaka spelautomaten Aliens. Detta innebär dessv...

The Invisible Man
The Invisible Man

Filmen "Den osynlige mannen" från 1933 är ursprungligen en roman av den engelska författar...

Spinata Grande
Spinata Grande

Spinata Grande är en helfestlig slot med mexikanskt tema från svenska NetEnt. Spelet inneh...

Legend of the Golden Monkey (urspr. Monkey King)
Legend of the Golden Monkey (urspr. Monkey King)

Det här är svenska Yggdrasil Gamings bästa spel någonsin och 2016 års bästa spel hittills ...