Speltest: Magic Portals

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.5

Sammanfattning

Titel
Magic Portals
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.6%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Magic Portals

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Magic Portals är ett fantasy- och magidoftande slotäventyr från NetEnt, där det - givetvis utöver den klassiska jakten på vinstlinjer - går ut på att få likadana symboler i de magiska portalerna på kanterna av spelplanen. Det är nämligen i detta lilla men riktigt effektiva trick som titelns storhet döljer sig. Det är tämligen lätt att få en liten bonus här, och man vill hela tiden jaga en ny dubbel för få nya wilds och free spins. Magic Portals är dessutom riktigt snyggt producerat, och NetEnt har inte heller denna gång gjort oss besvikna på något sätt. På klassiskt maner har man med less is more-attityd i speliden backad med grym grafik skapat ännu en underhållande slot.

Speltips

Vad är Magic Portals?

En 3x5-slot från NetEnt med 25 vinstlinjer, och en unik feature i form av portaler på första och femte hjulet där det går ut på att få två likadana symboler för att få Wilds och Free Spins.

Precis som vanligt spelar du genom att ställa in nivå och myntvärde, och tryck på snurra. Alternativt så kör du på autosnurr och väljer hur många gånger datorn ska snurra åt dig.

Vinstlinjerna är alltid 25 stycken. Därmed får du ett spann på mellan €0.25 och €250 per snurr.

Symbolerna i Magic Portals är i fallande ordning: röd trollkvinna, grön trollkarl, blå trollkvinna, drake, uggla, varg, röd kristallkula, grön kristallkula och blå kristallkula (9 vanliga vinstsymboler).

Vidare finns en symbol för free spins och en för wilds (wilds kommer endast när den feauturen infaller).

Free spins och bonusar?

Net Ent har inte krånglat till det här. Det finns bara två features med en symbol till varje, och det är de klassiska Wild och Free Spins. Det finns dock en udda touch på det hela. I mittenraden på hjul ett och fem sitter portaler. Om du får två lika symboler på dessa förvandlas dessa symboler samt alla andra likadana symboler som dessa på planen till wilds.

Om symbolerna som är i portalerna är Free Spins får du tio free spins. Under Free Spins-rundan är hela femte hjulet en portal.

Magic Portals i mobilen?

Ja, Magic Portals finns i en Touchvariant som är minst lika bra som datorversionen. Android, iOS är rekommenderat men det funkar även på Windows Mobile om du har de senaste uppdateringarna installerade.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...