Speltest: Machine-Gun Unicorn

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.2

Sammanfattning

Titel
Machine-Gun Unicorn
Utvecklare
Microgaming
Återbetalningskvot
97.2%
Lägsta insats
€0.10
Högsta insats
€250
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Machine-Gun Unicorn

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Årets mest utflippade speltitel är utan tvekan Machine Gun Unicorn från Genesis Gaming. Enhörningarna har länge levt i fred och stillhet till en dag då zombies invaderar deras fridfulla tillvaro. Lyckligtvis är de här My-little-pony-liknande figurerna våldsammare än vad de först ger sken av och med hjälp av enhörningen vars horn är en kulspruta blir den här zombie-invasionen svårare än de odöda hade anat. Spelet har en oerhörd detaljrikedom och bland den bästa grafik vi sett. Med 10 vinstlinjer är det riktigt enkelt att förstå men ändå väldigt underhållande och återbetalningskvoten på 97,2% gör att du har rätt bra odds att gå vinnande ur den här söta men blodiga upplevelse.

Speltips

Vad är Machine Gun Unicorn?

Spelets upplägg beskrevs i detalj i inledningen så låt oss beskriva mekaniken. Det rör sig om fem hjul på tre rader och 10 fasta vinstlinjer. Du kan vinna både från vänster till höger och höger till vänster. Insatsen kan ställas mellan €0,1 och €250 och återbetalningskvoten ligger på 97,187% vilket är riktigt högt. Det finns en autosnurr-funktion som dessvärre bara sträcker sig till 25 snurr och lite andra inställnignar som till exempel ett turbo-läge för lite snabbare snurr. Grafiken är något i hästväg (sorry) och bland det snyggaste vi sett. Mjuka linjer och en levande animationsstil tillsammans med en otrolig detaljrikedom imponerar verkligen. Spelet finns även tillgängligt i mobiler och surfplattor vilket också är ett plus.

Spelsymboler

Symbolerna består givetvis av stridande sockersöta enhörningar och lite mindre trevliga zombies. De tre zombie-huvudena är värda mest. Dessa ligger i glasburkar och den med rött lock är värd mest, följd av den med grönt och till sist den med blått lock. Bland enhörningarna så är den lila värd mest. Sedan kommer den rosa med det blodiga baseboll-trät följd av den gröna draken. Den gula enhörningen med yxa är värd minst. Specialsymbolen är självaste maskingevärs-enhörningen som bara kan dyka upp på det mittersta hjulet. Den spelar givetvis huvudrollen i "bonusrundan".

Bonusrunda och free spins?

Spelet har egentligen ingen riktig bonusrunda men den noshörning vars horn består av en kulspruta har lite speciella egenskaper. Dels fungerar den som en wild och ersätter alla enhörningssymboler. Alla zombie-huvuden skjuter den även sönder och beroende på hur många som visats på spelfältet desto mer vinner man. Skulle inga zombies finnas på bordet när maskingevärs-enhörningen snurras fram får du ett tröstpris i den ungefärliga storleksordningen som om fyra zombies hade skjutits sönder. Kanske inte någon riktig bonusrunda men ett riktigt kul inslag.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...