Speltest: Las Vegas Fever

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.2

Sammanfattning

Titel
Las Vegas Fever
Utvecklare
Sheriff
Återbetalningskvot
95.0%
Lägsta insats
€0.15
Högsta insats
€75
Videoslots

Las Vegas Fever

Videoslots

Las Vegas Fever är ännu en video slot med inspiration från spelriket Las Vegas. Sheriff Gaming har producerat detta otroligt roliga slotspel med nya spännande spelfunktioner som får en att fortsätta snurra och snurra. Det stora utbudet av symboler kan i början vara lite svårt att hålla koll på men de belönar dig väl när de dyker upp. Denna mängd symboler är det som gör spelet så lockande och självklart vill vi alla till Sin City ibland och släppa loss, och den här slotten ger en verkligen den spelupplevelse vi vill ha!

Speltips

Vad är Las Vegas Fever?

En fem hjuling från Sheriff Gaming där 4 hjul tillhör huvudspelet och det femte är ett bonushjul. Med sina 3 rader och 15 vinstlinjer är denna slot allt annat än vanlig då nytänk har gjorts gällande symboler och hjul. Myntvärdet går att ändra från 0.10 kronor till och med 10 kronor. Med tanke på att de 25 vinstlinjerna är fasta blir minsta satsningen 1,50 kronor medan högsta blir på 750 kronor.

Vilka symboler?

Här finns det en hel hög med symboler, och de som ger vinstkombination är i fallande värde: Neonskylt tjej, resväskor, brunhårig tjej, blond tjej, high roller man, slotmaskin. Dessa 5 symboler sträcker sig över två hjul och inte ett hjul som vanliga symboler gör. Efter dessa symboler följer: bonushjul, tärningar, gröna spelmarker, röda spelmarker, roulettebord, vinflaska. Du har utöver dessa Las Vegas Fever- skylten för bonusspel och röd slotmaskin för free spins. När du väl är i en free spin runda får du ett helt nytt set av symboler vilka är i fallande ordning: high roller man i rund symbol, brunhårig tjej i hjärtform, blond tjej i spader form, A, K, Q, J, 10. Om du får en vinst på de 4 huvudspelshjulen, aktiveras det 5e bonushjulet vilket har 12 st multiplikatorsymboler.

Free spins och bonusar?

Det finns ingen wildsymbol i Las Vegas Fever, men du har mycket annat smått och gott. Först och främst finns det femte hjulet vilket är bonushjulet. Här kan du få upp till X5 på din vinst på de fyra första hjulen. Om du får tre stycken Las Vegas Fever symboler, hamnar du i bonusspel där du spelar mot dealern. Här vinner du extra bonuspengar. Vid minst tre stycken scattersymboler, alltså den röda slotmaskinen, då får du 15 free spins och vid fyra stycken får du 25 stycken. I free spins rundan är det 8 helt nya symboler som visas som du ska jaga vinster på. Dessa vinster är högre än de vanliga.

Las Vegas Fever i mobilen?

Vad vi vet så finns inte Las Vegas Fever till handhållna enheter än.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...