Speltest: Joker Strike

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.6

Sammanfattning

Titel
Joker Strike
Utvecklare
Quickspin
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Joker Strike

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Från Quickspins senaste spelsläpp Volcano Riches fortsätter man nu 2018 års spelskörd med Joker Strike. En enkel, men väl utformad och högintensiv videoslot som gjord för spelare som söker adrenalinstinna, snabba spelupplevelser. Allt detta gör det till ett perfekt spel för mobilt spelande, det är mekaniskt enkelt och går snabbt att komma in i.

Spela gratis demo av Joker Strike

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Funktionellt, snabbt, enkelt

Joker Strike har 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Insatsnivåerna sträcker sig från 10 kr upp till 1000 kr. Grafiskt är det inte särskilt anmärkningsvärt, det är i mångt och mycket en ren tolkning av vad en enarmad bandit är i digital form. Det klassiska intrycket stärks av att symbolerna på hjulen precis som på de första fysiska apparaterna utgörs av stjärnor, klockor, sjuor och jokrar. Den sistnämnda symbolen är den mest värdefulla och ger dig 100 gånger insatsen om du skulle få fem i rad i en vinstlinje. Det finns också en wild-symbol som ger dig 30 gånger insatsen om du får 4 i rad i en vinstlinje.

Bonusspel och andra specialfunktioner

Free spins saknas i Joker Strike, det betyder dock självklart inte att spelet helt saknar bonusspel. En vinnande kombination aktiverar en bonusfunktion som finns i den ram som omger hjulsatsen. I ramen finns alla spelets symboler representerade och vid vinnande kombinationer aktiveras just de symbolerna, ett roterande ljus sätter därefter igång. Om det stannar på någon av de upplysta symbolerna kommer fler av dem att adderas till hjulsatsen, vilket ökar chansen för att man ska få vinst vid nästa spin. Det bästa är förstås om man lyckas få en kombination bestående av wilds, då det följaktligen leder till att fler av dessa dyker upp i nästa spel.

Quickspin har i och med Joker Strike för första gången använt sig av en Hi Roller-funktion, vilket betyder att man för en extra insats kan låsa upp 5 spins som för med sig olika typer av fördelar. Läget ger spelaren tre alternativ där man kan spinna för antingen 200, 300 eller 500 kr. Varje insatsnivå öppnar upp allt starkare fördelar i form av att fler wilds dyker upp på hjulen samt att chansen till vinster med allt högre multiplikator-effekter ges, i praktiken är det värderingarna på varje vinstsymbol som multipliceras många gånger om. Med det sagt så ökar inte den maximala vinstsumman med Hi Roller, det är vinstchanserna som ökar. Det är därför klokast att spela på de lägre insatsnivåerna eftersom vinstsummorna inte påverkas.

Joker Strike sammanfattat

Quickspin är knappast kända för att vara en av de mest innovativa spelutvecklarna i världen, men det är nog inte heller deras ambition att vara det. Joker Strike kan vid en första anblick se ganska fattigt och simpelt ut om man ställer det i relation till de allt mer ambitiösa titlar som släpps av andra spelstudios. Skenet bedrar dock, det spelet saknar i spännande nya funktioner tar det igen i ett högt tempo och med ett vinstschema som kan ge upp till drygt 1200 gånger insatsen på varje spin. Det behöver knappast sägas att om man balanserar avsaknaden av spännande ny funktionalitet med ett spel som i grund och botten känns intensivt och spännande så har utvecklaren trots allt presterat ett vinnande koncept. Joker Strike är därför ett perfekt spel för den som gärna spelar klassiskt och snabbt, där adrenalinet enbart ligger i satsningarna och inte i spelkonceptet i sig.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...