Speltest: Immortal Romance

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.5

Sammanfattning

Titel
Immortal Romance
Utvecklare
Microgaming, Quickfire
Återbetalningskvot
96.8%
Lägsta insats
€0.30
Högsta insats
€30
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Immortal Romance

Free Fall (3D)

Gratis Demo

Här har Microgaming skapat en romantisk slot med en övernaturlig twist. Till ögat kan man tro att det är vanliga karaktärer i spelet men du blir snabbt satt tillrätta på plats när de magiska animationerna visas. Med denna sagolika grafik och nya, dock lite komplicerade funktioner, kommer du att ha hittat en ny video slot som din favorit inom kort.

Spela gratis demo av Immortal Romance

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Immortal Romance

Immortal Romance är en femshjuls slot från Microgaming där de har tagit free spins till en helt ny nivå. Det finns 243 olika sätt att vinna på i det här spelet. I denna atmosfär med romantisk mystik ska du som vanligt jaga vinstlinjer för att samla vinster men du kommer snabbt att märka att denna video slot är allt annat än vanlig när du kommer in i Chamber of Spins.

Hur spelar jag?

Du ställer in myntvärde och insatsnivå och sedan klickar du antingen på den vanliga snurr-knappen eller så använder du bet – max knappen. Det finns ej autosnurr eller möjligheten att ändra antal vinstlinjer.

Till vilken insats?

Insatsnivån kan du ställa in på nivå 1-10 och myntvärdet 0.1 kronor – 0.2 kronor. Detta ger dig en minimumsatsning på 3 kronor och maxinsats på 60 kr.

Vilka symboler?

Symbolerna i Immortal Romance är i fallande ordning: Wildsymbolen Immortal Romance, Sarah, Michael, Troy, scattersymbolen Guld lejonet, Amber, slott, ark med penna, A, K, Q, J, 10, 9. Utöver dessa symboler finns även Wild Desire symbolen vilket släpper lös ännu fler bonusar.

Free Spins & Bonusar

Ja, här finns det en hel del gratisspel att hämta, men det gäller att man inte är helt nybörjare när det kommer till slotspel, för här är det svårt att hänga med. Får du tre stycken scattersymboler, blir du inbjuden till Chamber of Spins. Varje ny gång du blir inbjuden till Chamber of spins, släpps en ny karaktär lös där inne vilket tilldelar dig fler och fler free spins och högre multipliceringsfunktion för varje vinst. Utöver dessa spännande funktioner, finns det en Wild Desire symbol vilket förvandlar hjul till Wilds slumpmässigt.

Immortal Romance i mobilen?

Inte vad vi vet, Vi hoppas den blir tillgänglig snart på mobil samt surfplatta.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...