Speltest: Icy Wonders

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.2

Sammanfattning

Titel
Icy Wonders
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
93.5%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
6,000 kr

Icy Wonders

Icy Wonders är en jackpottslot från Net Entertainment, draperad i ett kyligt polartema. Det som mest visar att det är Net Ent som står bakom denna titel är kontrollerna, för grafik och upplägg är ganska standardiserat och sticker inte ut på något sätt. Det är för övrigt något som gäller hela titeln. Det är inga märkvärdigheter, inget som överraskar men inte heller något som irriterar. Icy Wonders är en stunds tidsfördriv med en bonus att man faktiskt har en ytterst liten men reell chans att vinna en jättejackpot.

Speltips

Vad är Icy Wonders?

Icy Wonders är en femhjuls video slot från Net Entertainment med två progressiva jackpots, tre rader och upp till trettio vinstilnjer. Temat är polarmiljö.

Valmöjligheterna inför spel gäller nivå, antal vinstlinjer samt myntvärde. Ställ in detta, välj manuella snurr, autospel eller maxinsats och kör igång och börja jaga vinstkombos!

Nivåerna kan justeras mellan 1 och 4, vinstlinjerna mellan 1 och 30, och myntvärdet går från 10 öre upp till 5 kronor. Det ger ett insatsspann på 10 öre till 600 kronor.

Symbolernas värde?

De vanliga värdesymbolerna i Icy Wonders är i fallande ordning isbjörn, hund, valross, igloo, A, K, Q och J. Det krävs tre raka eller fler i en vinstlinje från vänster till höger med start på första hjulet.

Free spins, Jackpottar, och Bonusspel?

Hajen är wild och ersätter allt utom jackpott, scatter och bonusvinst. Den ger också myntvinst vid två eller fler i rad.

Eskimåtjejen fungerar som scatter, och ger multiplikator vid vinst. Två eller fler ger myntvinst, och tre eller fler scatters ger free spins. Vid free spins får man dubbel vinst, något som dock ej gäller jackpott, bonusspel och extra free spins.

Två jackpott finns: Wonder Jackpot och Mega Wonder Jackpot. Den lilla delas ut vid fyra jackpottsymboler i rad och den stora vid fem.

Pingvinen är bonus. Tre eller fler i följd från vänster på aktiv insatslinje startar bonusgame.

Icy Wonders i mobilen

Nej, inte än så länge.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...