Speltest: Hellboy

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.3

Sammanfattning

Titel
Hellboy
Utvecklare
Microgaming, Quickfire
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.01
Högsta insats
€200
Videoslots

Hellboy

Videoslots

Hellboy, filmen om demonsonen från helvetet i regi av Guillermo del Toro, var ett visuellt mästerverk, och nu har MicroGaming lagt vantarna på videoslotlicensen för den röda hjälten. Det här är dock inte filmversionens Hellboy, utan det tecknade originalet. Resultatet är en charmig slot som verkligen luktar seriealbum och pojkrum. Ett plus också för att man inte gått in i fällan att krångla till bonusar och symboler, utan håller spelet till en enkel men funktionell upplevelse. Det här är enkelt men riktigt charmigt!

Speltips

Vad är Hellboy?

Hellboy är en högst konventionell 5x3 hjuls videoslot med tämligen lättförståeliga förutsättningar. Producent av denna licenstitel är MicroGaming.

Hur spelar jag?

Välj rader, mynt och myntvärde. Tryck på start och försök få tre eller fler likadana symboler i rad! Vät att tänka på i Hellboy är att det finns ytterligare en aktiv spelgärning är utöver att snurra, nämligen att "gambla".

Till vilken insats?

I Hellboy finns tre parametrar som går att ställa in: myntvärde, antal mynt och antal rader. Med myntvärde 1 öre, 1 mynt och 1 rad kan du komma ned på förbluffande låga 1 öre i insats. Det kanske inte behöver tilläggas att vinstchansen är låg och vid en eventuell vinst med den insatsen får du generellt inte mycket tillbaka. Bäst effekt om du vill spela lågt men öka dina vinstchanser är att skruva upp antalet rader. Maxinsatsen är tjugorader med tio mynt a tio kronor. En satsning blir här 2000 kronor.

Symbolernas värde?

Hellboy har en klassisk värdering som börjar med T och sedan går upp till A via alla honnörskort i kortleken. Därefter tar en handfull karaktärer i serien vid. Mest värd är Hellboy i text följd av Hellboy-huvudet.

Gratisspel, free spins, och bonusar?

En av symbolerna vi söker är den röda näven, som här är "Scatter". Tre eller fler triggar underworld bonus, som är ett separat game mode där man letar efter vänner men ska undvika igenrasade passager. Det finns också en random mode vid namn supermode som ger tio free spins med tre slumpvisa wildpositioner i under hela tiden.

Det finns också en Hellboy-symbol som fungerar som wild för alla utom scatter.

Utöver det finns också en gamble-möjlighet där du kan gissa färg / svit på ett kort och dubbla eller fyrdubbla din vinst.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...