Speltest: Golden Shamrock

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.4

Sammanfattning

Titel
Golden Shamrock
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.4%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots

Golden Shamrock

Videoslots

Golden Shamrock är en klassisk video slot från NetEnt där du kan vinna upp till en miljon kronor i jakten på den gyllene fyrklövern. Upplägget är så klassiskt det kan bli, med bara wild och scatter som symboler utöver de sedvanliga värdesymbolerna. Grafiken är nästan sliskigt mysig, men det är i slutändan svårt att värja sig mot det varma och charmerande tilltalet och det mycket irländska anslaget på hela upplevelsen. DEt är inget vi kommer att komma ihåg om ett par år, men det håller definitivt som underhållning för stunden!

Speltips

Vad är Golden Shamrock?

En riktigt klassisk videoslot från Net Ent där ingredienserna kokats ned till de mest klassiska beståndsdelarna. Mer basic än så här blir det inte. Allt inramat a en mycket irländska approach. Symbolerna har sago- och irlandstema med bland annat handklaver och en kruka med guld.

Hur spelar jag?

Välj hur mycket dina mynt ska vara värda, hur många i taget du vill satsa och hur många olika linjekombos du vill få vinst på. Då vet du hur mycket snurren kostar och sedan är det bara att spinna loss och jaga tre eller fler i rad från vänster till höger. Sen handlar det om att hitta fyrklövers och trädgårdstomtar.

Till vilken insats?

Minsta möjliga satsning är tio öre med en rad och ett mynt. Med fem kronors myntvärde, tio mynt och maxantal linjer på tjugo är du uppe på en insats på tusen spänn per snurr.

Symbolernas värde?

Tio symboler som i stigande värdeordning är brun säck, blå säck, grön säck, handklaver, ölsejdel, pipa, grön hatt, lyra, hästskott, kruka med guld.

Symbolernas värde?

Tio symboler som i stigande värdeordning är brun säck, blå säck, grön säck, handklaver, ölsejdel, pipa, grön hatt, lyra, hästskott, kruka med guld.

Free Spins och bonusar?

Här finns de absolut mest klassiska: wild och scatter. Wild är i form av en Leprechaun / tomte med grön hatt. Denna ersätter allt utom scatter, och landar den på hjul 2,3 eller 4 utvidgas den över hela hjulet om den är inblandad i en vinst. Scatter är en gyllene hästsko. Tre eller fler ger free spins. Får du 2 eller fler scatter i free spin mode aktiveras fler free pins. Under free spins har du också en multiplikator på 1 till 5.

Golden Shamrock i mobilen?

Nix, detta är inte en av de titlar som NetEnt erbjuder i mobilen.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...