Speltest: Glow

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.6

Sammanfattning

Titel
Glow
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.7%
Lägsta insats
€0.15
Högsta insats
€150
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Glow

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Videoslotten Glow släpptes först som en exklusiv titel hos Betsson men gjordes i januari 2016 även tillgänglig till resten av nätets alla NetEnt-casinon. Det är en relativt tam vildmarkshistoria med ett norrsken som bakgrund och djur som kan liknas vid något slags futuristiskt glödande hällristningar. Det är en tämligen enkel spelautomat som gör sig bättre på mobilen än i datorn. Maxvinsten är relativt låg med sina 94 600 mynt, men RTPn hyfsat hög på 96.7%. De frekvent förekommande gratisspinnen gör det ändå till en OK videoslot, men inte mycket mer.

Speltips

Så här spelar du Glow

Du spelar Glow på antingen din mobil eller i datorn och upplägget bygger på tre symboler i höjd, fem i bredd, och femton fasta vinstlinjer. Vinster skapas med kombinationer om tre likadana symboler men måste starta från det första hjulet från vänster, och givetvis ligga på en av de femton vinstlinjerna. Älgsymbolen som är mest värd krävs det däremot bara två av för vinst. Björnen fungerar som en joker och kan dyka upp på hjul två, tre och fyra för att skapa vinster. En vinst som skapas med wilden dubblar värdet på den.

Glow free spins med varje vinst

Gratisspinn är vanligt förekommande i Glow då varje vinst som skapas med djursymboler utöver själva myntvinsten även genererar ett antal gratissnurr. Två älgar ger ett free spins, vilken är den enda symbolen som det bara krävs två av för att vinna. Tre likadana djursymboler på en vinstlinje ger också ett free spin, detta gäller även för älgen. Fyra stycken ger två snurr och fem ger fem. Vinner du på flera vinstrader så läggs gratissnurren på varandra. Väl inne i gratisrundan som drar igång automatiskt multipliceras alla vinster med två. Får du en wild här så får du alltså fyrdubbla vinster på den raden. I free spins-omgången kan du generera ytterligare gratissnurr som läggs till ditt gratissnurrssaldo. De ytterligare snurren genereras enligt samma regler som ovan.

Glow Touch

Som vi sa i inledningen så är Glow Touch till mobiler och surfplattor betydligt bättre än desktopversionen. Inte på grund av att spelen skiljer sig på något sätt, utan av den anledning att det helt enkelt är ett simpelt spel som kräver extremt lite interaktion. Snurra och håll tummarna, mycket mer än så är det inte, vilket i vår mening passar bättre i en mobil.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...