Speltest: Gem Drop

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.4

Sammanfattning

Titel
Gem Drop
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
97.0%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Mobil & Surfplatta

Gem Drop

Mobil & Surfplatta

Utseendet på Gem Drop är lyxigt bara det i sig själv. Lägg på en progressiv jackpott med enorma vinster och du har guldgruvan precis här! Här vinner du vinstlinjer från både vänster till höger och från höger till vänster. Denna video slot är byggd för att vinna och med den där jackpotten i sikte finns det inget stopp i snurrandet. Spelet påminner en hel del om Jack Vegas-spelet Ljuva Juveler så letar du efter en online-motsvarighet till detta Vegas-spel är den här väl värd ett par snurr.

Speltips

Vad är Gem Drop

Gem Drop är en progressiv jackpott med glittrande ädelstenar från skaparna Play’n Go. Även om det rör sig om en progressiv jackpott så är det inga astronomiska summor som i t.e.x Mega Fortune men de är ändå väl tilltagna. Funktionerna i denna video slot är inte som i andra vanliga slotspel så du blir ständigt överraskad. Du spelar med 10 fasta vinstrader så det enda du behöver ställa in är värdet på mynten. Myntvärdet går att variera mellan 1 och 500 kronor vilket ger högre vinster och även större chans att få någon av de tre jackpottarna.

Hur vinner man på Gem Drop

Symbolerna i Gem Drop är i fallande ordning: guldtackor, 7:a, röd juvel, grön juvel, blå juvel, gul juvel, vit juvel och turkos juvel. Utöver dessa symboler har du wildsymbolen och scattersymbolen som aktiverar bonusspelet där du kan vinna jackpotten. Du vinner på tre-i-rad från båda håll, men med start på hjulet längst till vänster eller höger. Efter varje vinst kan du även välja att "gambla" med vinsten, antingen två- eller tredubbla den. Välj rätt diamant och vinsten multipliceras. Du måste inte spela om vinsten och väljer du att snurra igen så räknas det som om du inkasserade vinsten.

Free spins & Bonus

Vid varje snurr kan wildsymbolen, vilken består av en flerfärgad ädelsten, uppstå på en eller flera positioner genom att block snurras över de redan satta symbolerna och stannar de synligt, får du en wildsymbol som kombineras med dina andra symboler och förhoppningsvis ger vinst. Varje gång du får en vinstkombination som innehåller en wildsymbol får du också ett extra spinn med wilden kvar.

Gem Drop Jackpott

Jackpottspelet består av ett lyckohjul där du kan vinna dels stora pengar, ännu större med jackpotten eller pilen. Genom att snurra fram minst tre stycken scattersymboler, en gyllene cirkel, har du chans på en av de tre jackpottarna som finns i olika storlekar. Det finns tre olika hjul, brons, silver, och guld och varje representerar en av jackpottarna. Tre scatters tar dig till brons, fyra till silver och 5 till guld. Men du kan även snurra dig fram till de största pottarna då en pil på bronshjulet tar dig till silverhjulet, och en på silverhjulet till guldhjulet. Ju högre insats du satsar desto större chans har du att komma till jackpottspelet. Det är oklart med hur mycket sannolikheten ökar men en sak är säker att du på de lägre insatserna inte kan snurra fram fem scattersymboler direkt.

Gem Drop i mobilen

Ja, Gem Drop kan du vinna på ifrån din mobil och surfplatta också. Med ett klassiskt upplägg gör sig Gem Drop riktigt bra på en mindre handhållen enhet. Det flyter på bra och man märker ingen större skillnad i grafiken då den inte innehåller så mycket animationer eller liknande i desktopversionen heller. Ett riktigt bra mellan-jackpott-alternativ till din iPhone, iPad, eller Android helt enkelt.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...