Speltest: Drive: Multiplier Mayhem

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.9

Sammanfattning

Titel
Drive: Multiplier Mayhem
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
96.7%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Gratis Demo

Drive: Multiplier Mayhem

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Gratis Demo

I fartfyllda Drive: Multiplier Mayhem som släpptes den 23:e februari 2016 tar NetEnt dig på en turboladdad åktur genom natten i en icke namngiven storstad. Bonusrundan där du utmanar olika förare i streetrace på stadens gator är känns riktigt fräsch och spännande med en skön avvägning mellan videoslot och bilspel. Grundspelet är också riktigt rappt med snabbt snurrande hjul och som namnet antyder fullspäckat med multiplikatorer för rejäl action även där. NetEnt har sänkt minimi-insatsen en aning vilket är uppskattat med tanke på de extremt snabba spelomgångarna och gör att även hobbyspelare kan få mycket för pengarna. Maxvinsten på 750 000 mynt är inte fy skam den heller och gör att vi inte kan annat än ge Drive ett högt betyg.

Spela gratis demo av Drive: Multiplier Mayhem

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Drive videoslot i ett nötskal

Videoslotten Drive: Multiplier Mayhem är en 5-hjuls, 3-raders slot med 15 fasta vinstlinjer. NetEnt har verkligen lyckats väl med multiplikatorerna här som även fungerar som wilds. Flera wildsymboler/multiplikatorer på samma vinstrad multipliceras även med varandra för riktiga turbovinster. Multiplikatorns storlek avgörs av vilket hjul det hamnar på: första hjulet är det bara en wild, andra x2, vidare till x5 på hjulet längst till höger. En wild x2 på ett hjul och en x4 på ett annat ger dig alltså en 8x så stor vinst. Det här gör att variansen är relativt hög med få småvinster varvat med plötsliga megavinster. Men just de snabba spelomgångarna gör det till en perfekt kombination.

Symboler

De högst betalande symbolerna är din bil och fyra bilförare varav den ena är du (Jette, tjejen) och de tre andra som även är dina motståndare i free spins-omgången. ”Du” är värd mest följd av din bil, sedan kommer Bruiser som är den rakade snubben följd av cigarrökande Hamaki och Twitch i luvtröjan och solglasögon (på natten, i en bil!). Wildsymbolen som beskrevs ovan finns det inte mycket mer att tala om så låt oss gå vidare till bonusrundan som aktiveras av tre stycken scattersymboler.

Free Spins-rundan

Du startar alltid med 10 stycken free spins och ditt jobb här är att samla nitrosymboler för att ta dig förbi motståndarna och vinna mer free spins och garanterade wildmultiplikatorer. Den första motståndaren du möter är Twitch och för att köra förbi honom ska du samla på dig tre stycken nitro-symboler. Innan du tagit dig förbi honom så är du inte garanterad någon multiplikator. När du passerat Twitch och tar dig an Hamaki tilldelas du 4 free spins till är garanterad en wild varje snurr i jakten på fler nitrosymboler och vinster. Efter du kört förbi Hamaki får du 3 gratissnurr till som läggs till ditt totala saldo och fortsätter med två garanterade wilds och tar rygg på Bruiser. Passerar du honom får två snurr till och fortsätter med tre garanterade slumpmässiga multiplikator-wilds tills dina gratissnurr är slut.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...