Speltest: Dragon Drop

Senast uppdaterad: 19/08/2021
7.1

Sammanfattning

Titel
Dragon Drop
Utvecklare
NextGen Gaming
Återbetalningskvot
95.1%
Lägsta insats
€0.10
Högsta insats
€50
Videoslots

Dragon Drop

Videoslots

Dragon Drop är en rolig och underhållande video slot som de flesta slotspel skapade av Next Generation. Den är fullspäckad med free spins och multiplikationsvinster i free spins rundorna såväl som i de vanliga rundorna. Denna video slot är fartfylld och vi är definitivt inte besvikna på resultatet vi fick se efter den långa väntan på detta spel.

Speltips

Vad är Dragon Drop?

Dragon Drop har 5 hjul och 25 vinstlinjer att spela på och har många roliga karaktärer för din underhållning. Ovanför hjulen finns det drakar som agerar som wildsymboler vilka släpps ner slumpmässigt i spelet vilket ökar spänningen. Huvudkaraktären är såklart drakarna som är väldigt energifyllda och glädjespridande.

Ställ in myntvärde samt antal vinstliner du vill spela på och sen är det bara att snurra iväg. 10 öre är minsta myntvärde och max är 20 kronor i Dragon Drop. Det finns autospel utifall du inte vill klicka för varje snurr.

Vilka symboler?

Symbolerna i Dragon Drop är i fallande ordning: skattkista, slott, fågelskrämma, får, A, K, Q, J, 10, 9, scattersymbol. Scattersymbolen är en avbild av drakägg och wildsymbolen är själva draken.

Free Spins och bonusar

Vid minst tre stycken scattersymboler får du 8 free spins där dina vinster betalar ut gånger 2. Free spins kan återtriggas vid tre nya scattersymboler. Då du får upp en wildsymbol i denna bonusrunda, stannar de kvar under resterande free spins. I vanligt spel, får du din vinst gånger 2 om en wildsymbol är del av vinstlinjen.

Dragon Drop i mobilen?

Inte än vad vi vet, men förhoppningsvis finns spelet snart tillgängligt för mobilen.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...