Speltest: Castle Builder

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.3

Sammanfattning

Titel
Castle Builder
Utvecklare
Rabcat
Återbetalningskvot
96.5%
Lägsta insats
€0.00
Högsta insats
€0
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Castle Builder

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Denna video slot är allt annat än ett vanligt slotspel. Detta innovativa spel är nivåbaserat och du spelar dig mot högre spelnivå och extra vinster. Microgaming har skapat detta spel mer som ett TV-spel än en video slot och det är mycket tid nedlagt på historian under spelets gång. Börja med första uppdraget på kartan där du ska bygga ett slott för att kunna gifta bort prinsessan Faraal. Detta slotspel utspelet i medeltid bland kungar, riddare och prinsessor är mer än spännande!

Speltips

Vad är Castle Builder?

Castle Builder är en video slot med fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer. Detta spel med medeltids tema är ett nivåbaserat spel där du samlar på dig byggmaterial under snurrandets gång för att slutföra uppdragen du fått.

Hur spelar jag?

Ställ in myntvärde och antal linjer du vill spela på och sen är det bara att snurra och jaga vinstlinjer och allra helst vinstlinjer med byggmaterial på. Minsta insats är 50 öre medan största är 150 kronor.

Vilka symboler?

Symbolerna i Castle Builder är i fallande ordning: städerska, prins, prinsessa, kung, påse med guld, röd guldkista, guldig guldkista och port. Wildsymbolen i detta spel är en gammal man.

Gratisspel och bonusar?

Wildsymbolen ersätter alla övriga symboler. När du har slutfört ditt uppdrag (första uppdraget är att bygga ett slott), är prinsessan reda att giftas bort och du har då tre stycken ungkarlar att välja på. Alla tre har olika värde. När detta är gjort blir du tillbakaförd till kartan du fick se vid start och får börja på ett nytt uppdrag.

Castle Builder i mobilen?

Yes! Castle Builder fungerar på handhållna enheter med stöd för iPhone & iPad, Android, och även Windows Mobile. Spelet funkar fint trots sin komplexitet och är ett rent nöje i mobilen. Men lite vassare på en tablet eller iPad.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...