Speltest: Burglin' Bob

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.1

Sammanfattning

Titel
Burglin' Bob
Utvecklare
Microgaming
Återbetalningskvot
94.0%
Lägsta insats
€0.30
Högsta insats
€30
Videoslots

Burglin' Bob

Videoslots

Bluberi Interactive har genom Microgaming släppt slotspelet Burglin’ Bob vilket är en väldigt underhållande men tämligen förvirrande video slot. Det finns en hel del bonusar här och symboler som kan blandas ihop samt ej förstås genom spelets förklaring över bonusrundorna. Efter några snurr hänger man dock med i svängarna och då blir det riktigt spännande! Jackpottsymbolen som kan ge dig upp till 30 000 mynt är absolut inte helt fel och jakten på den är exalterande nog för att aldrig sluta spela. RTPn är tyvärr okänd så vi chansar på att den ligger kring 94% eller något över. Man vinner ofta men det är inte särskilt mycket så variansen är låg.

Speltips

Vad är Burglin’ Bob?

Burglin’ Bob är en färgglad och underhållande video slot som har de klassiska fem hjulen och tre rader. Spelet har lite mer vinstrader än vanligt dock, hela 30 stycken där vinster från vänster räknas. Du kan snurra hem jackpotten på 30 000 mynt samt få spela roliga bonusrundor. 80 free spins är också något du kan se fram emot.

Hur spelar jag?

De 30 vinstlinjerna i denna video slot är fasta så de enda du behöver ställa in är myntvärde samt insatsnivå. Då vinstlinjerna är fasta och minsta myntvärde är på 10 öre blir minimumsatsningen i detta spel 3 kronor. Genom att ställa in myntvärde till det högsta, alltså 1 krona och insatsnivån till 10, blir maxsatsningen 300 kronor. Symbolerna är i fallande ordning: Jackpottsymbolen, bandit, hänglås, lampa, A, K, Q. utöver dessa symboler finns det ett kassaskåp för bonusrunda, en wildsymbol vilket föreställer en vakthund, en väg brunn som är bonussymbolen och en scattersymbol med texten free spin.

Gratisspel och bonusar?

3-5 scattersymboler ger dig upp till 60 free spins med en X2 multiplikator. 3 stycken kassaskåp ger dig en liten bonusrunda där du väljer ett utav kassaskåpen och kammar hem vinsten bakom det. 3 stycken bonussymboler tar dig till bonusrundan vilken styrs av banditen. Här klickar du på olika brunnar i hopp om att antingen få tre likadana vinstsummor för vinst eller tre stycken banditer för att ta dig vidare till nästa bonusrunda. I detta steg väljer du olika affärer som banditen ska plundra och får vinst för varje affär.

Burglin’ Bob i mobilen?

Nej, detta spel finns inte till din mobil, iPad eller annan surfplatta än så länge.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...