Speltest: Beetle Frenzy

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.5

Sammanfattning

Titel
Beetle Frenzy
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
94.0%
Lägsta insats
€0.10
Högsta insats
€25
Klassiska Spelautomater

Beetle Frenzy

Klassiska Spelautomater

Beetle Frenzy tillhör gruppen med klassiska slotmaskiner eller så kallade enarmade banditer. Den här typen av slotspel är väldigt underhållande då det ger en mer gammaldags känsla. Net Entertainment har dock i denna enarmade bandit lagt ner lite mer tid på dess design för att göra den visuellt mer tilltalande. Beetle Frenzy Har mycket att erbjuda i form av vinstchanser och extrafunktioner.

Speltips

Vad är Beetle Frenzy?

Denna slot är en tre-hjuling med fem vinstlinjer och temat cirkulerar runt insekter och blommor i sin naturliga form. Beetle Frenzy är en klassisk enarmad bandit skapad av Net Entertainment och det du ser när du spelar är en faktisk slotmaskin.

Hur spelar jag?

Att spela Beetle Frenzy är väldigt simpelt. Du ställer in myntvärdet samt insatsnivå och sen är det bara att snurra. Minsta insatsen är 1 krona medan högsta är 250 kronor. Dessa värden går att justera med myntvärde och insatsnivå.

Vilka symboler?

Symbolerna i Beetle Frenzy är i fallande ordning: blå blomma, rosa blomma, nyckelpiga, gul blomma, flerfärgad insekt, lila svamp, blå insekt, grön insekt, flertal blommor och flertal insekter. Utöver dessa symboler finns wildsymbolen vilken är en eldfluga som ersätter alla andra symboler förutom bonussymbolerna.

Gratisspel och bonusar?

I Beetle Frenzy finns det inga free spins men det finns olika bonusrundor. Bug Collecter startas genom att snurra fram tre stycken glasburkar och bonusrundan påminner om ett memory spel där du får olika vinster för olika kort. Bonusrundan Flower Frenzy får du genom att snurra fram 3 stycken symboler med blommor på och denna bonusrunda handlar med om skicklighet än tur. Lucky Spin aktiveras genom att snurra fram samma symboler i ett visst mönster och dessa ger dig en extrasnurr med extra vinster.

Beetle Frenzy i mobilen?

Nej, du kan ännu inte spela denna slot på din surfplatta eller mobil.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...