Speltest: Battleship

Senast uppdaterad: 19/08/2021
6.7

Sammanfattning

Titel
Battleship
Utvecklare
IGT
Återbetalningskvot
92.1%
Lägsta insats
€1.00
Högsta insats
€100
Videoslots
Mobil & Surfplatta

Battleship

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Om du någonsin önskat att det klassiska brädspelet "Sänka skepp" ska finnas som ett slotspel, har du nu fått din önskan uppfylld. IGT har skapat denna slot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer och lyckats behålla brädspelskänslan med en liten twist. Detta spel har det en otroligt ovanlig funktion, du får välja vilken typ av de två möjliga bonusrundorna du vill spela! För att inte avvika allt för mycket från det kända brädspelet som spelats i generationer, är grafiken ganska simpel vilket kan få en att tröttna lite på spelet, men så fort du har fått uppleva antingen en eller båda bonusrundorna är ditt intresse snabbt återställt. Men i ärlighetens namn ska det sägas att detta sammantaget inte är någon jättelyckad slot, särskilt med tanke på den låga RTPn.

Speltips

Vad är Battleship?

Detta casinospel har det klassiska utseendet, 5 hjul och 3 rader. Wildsymbolen och scattersymbolen finns båda två. Det som gör det här slotspelet mindre klassiskt är dess bonusrundor. Vid 3 stycken scattersymboler får du upp valet mellan två olika bonusrundor: Battleship- sink the fleet och Battleship- winning encounter. Utseendemässigt är spelet ganska enkelt och inte speciellt påkostat grafiskt sett. Lite underhållande ljud för att uppehålla marintemat är uppskattande.

Hur spelar jag?

Du ställer in hur många vinstlinjer du vill spela på och även insatsnivå. Efter det är det bara att snurra och möjligheten att använda Max bet-knappen finns även. Ingen autosnurr på detta spelet dock.

Du kan bestämma insatsnivå 1-50 och insatslinjerna 1-40 stycken. Minsta satsning blir då ca 10 kronor och högsta blir ungefär 1000 kronor, lite grovt räknat.

Symbolvärde?

Symbolerna är i fallande ordning: Battleship ikonen, kapten, kvinna, man, flygplan, helikopter, A, K, Q, J, 10, 9.

Free spins och bonusspel

Som i de flesta spel så finns även här en wildsymbol som i detta fall är ett krigsfartyg med texten Battleship på. Denna wildsymbol ersätter alla symboler förutom Scattersymbolen vilket är ett Bonusfartyg. Vid uppkomsten av tre stycken scattersymboler får du välja en av de två möjliga bonusrundorna. Vid Battleship- sink the fleet, kommer du att känna igen dig i brädspelet då det även här går ut på att sänka fiendens skepp. Du får missa 8 gånger och förhoppningsvis så träffar du in alla hans skepp på dina misilträffar. För varje sänkt skepp får du en bonus. I Battleship- winning encounter, är det ett annorlunda och inte så klassiskt sänka skepp spel. Här får du spinna fritt och det går ut på att antingen ditt skepp eller motståndarens skepp blir sänkt. Vid varje snurr kan det komma upp antingen en blå eller röd missil varav den blå träffar fiendens och röd träffar din. För varje gång du träffar fiendens skepp får du extra X1 för din linje med vinstkombination på. Du kan här max få X5.

Battleship i mobilen?

Ja, det finns tillgängligt för iPad, iPhone och andra spelplattor och gör sig riktigt bra.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...