Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners

Speltest: Baker's Treat

Senast uppdaterad: 03/09/2020
8.8

Sammanfattning

Titel
Baker's Treat
Utvecklare
Play'n GO
Återbetalningskvot
96.0%
Lägsta insats
1.50 kr
Högsta insats
750 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Gratis Demo

Baker's Treat

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Gratis Demo

Svenska spelstudion Play'n Go är tillbaka med en ny bakverksbaserad videoslot i form av Baker’s Treat, måhända influerade av det överflöd av TV-program som i en form eller annan kretsar kring den kulinariska konsten. Söta bakverk för hela slanten och två klyftigt utformade bonusspel är vad man får i denna slot.


Det är alltid spännande med videoslots som bryter av från den basala designmodell där hjulen ser ut som just hjul, det vill säga där slotsspelet framstår som en digital kopia av en fysisk förlaga. I Baker's Treat kommer hjulsymbolerna upp i form av kakor och tårtbitar på en bordsduk. Det är en rolig detalj som egentligen saknar betydelse, men som visar på en något högre ambitionsnivå och en konceptuellt väl uttänkt idé.

Spela gratis demo av Baker’s Treat

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Baker's Treat in action

Baker's Treat har fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer och spelets grundläge är lätt begripligt och skiljer sig inte från jämförbara videoslots. Symbolerna utgörs som sagt av kakor varav några har högre valörer än de andra, dessa är; muffins, blåbärspaj, morotskaka, lemon cheesecake och jordgubbspaj. De låga valörerna symboliseras av macarons. Spelets wild i grundläget symboliseras av jordgubbspajen. Ovanför hjulsatsen finns en rad med indikatorer med tre symboler i varje, som fylls upp varje gång ett hjul visar minst ett exemplar av den aktuella symbolen. Det är på det här viset som man låser upp spelets första av två kreativa bonusspel: Flour Power Spins.

En bonusrunda ser olika ut beroende på vilken av kakornas indikatorer som har låsts upp, alla inkluderar att den aktuella kakan förvandlas till en wild samt tre free spins. I och med att jordgubbspajen utgör wild i spelets grundläge så förvandlar bonusrundan med den kakan aktiverad alla macarons till wilds. Spelets andra typ av bonusrunda låser man upp om man lyckas få alla fem kakorna på deras respektive indikatorer. Läget kallas för "Bake Off!" och inkluderar fem free spins som alla sötas extra i och med att man får fem spins i rad med Flour Power Spins aktiverat.

Högt tempo ämnet till trots

Spelet är duktigt på att hela tiden förklara vad som händer på skärmen med regelbundna notiser, vilket i värsta fall kan låta som något som riskerar att ge en upphackad upplevelse. Det hela är dock väldigt väl avvägt och bra tajmat och gör snarare spelupplevelsen mer tempofylld i och med att man som spelare oftare möts av ny information. Soundtracket för föga oväntat tankarna till matlagning, eller som någonting taget ur the Sims. Det svarar på ett bra sätt på vad som händer på skärmen genom att i samband med bonusar eller vinnande spins addera instrument som trummor och bas till ljudbilden. Som helhet en ljudbild dominerad av snälla staccatofioler som inte krockar med resten av upplevelsen, måhända intetsägande, men fullt godkänt.

Play'n Go lyfter med Baker's Treat

Företaget Play' n Go är i första hand kända som en solid studio med en bevisad förmåga att leverera solida produkter som är bra men som sällan överraskar. Med Baker's Treat introducerar de några grepp som utlovar mycket inför framtiden. Den är både spelmekaniskt och grafiskt mer ambitiös än mycket vi har sett från dem tidigare, inte minst grafiken och sättet man använt sig av ett bord som scen för hjulen för snarast tankarna till prestigestudion Thunderkick. Förhoppningsvis har Play'n Go byggt en välförtjänt succé med nya Baker's Treat.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...