Speltest: Arabian Nights

Senast uppdaterad: 19/08/2021
8.0

Sammanfattning

Titel
Arabian Nights
Utvecklare
NetEnt
Återbetalningskvot
95.6%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
2,000 kr
Videoslots
Klassiska Spelautomater
Jackpott

Arabian Nights

Videoslots

Klassiska Spelautomater

Jackpott

Arabian Nights från Net Entertainment är en klassisk slot, nedskalat till de absolut mest grundläggande bonusfunktionerna för en spelmaskin. Denna maskin med orienttema lever helt och fullt på den enorma jackpot titeln laddats med, i skrivande stund över 20 miljoner kronor.


Inställningarna är ytterst få, grafiken funktionell men verkligen inget att lyfta på ögonen för, och det kommer inte att finnas något här som överraskar dig. Detta behöver givetvis inte på något sätt vara dåligt; instegströskeln är minimal, och du behöver inte fundera över några inställningar egentligen. vill du ha en clean slot som håller drömmen om att vinna ditt livs storvinst på vid liv kan detta absolut vara något för dig.

Spela gratis demo av Arabian Nights

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Vad är Arabian Nights?

Arabian Nights från Net Entertainment är en riktigt klassisk slot med fem hjul och tre rader. Här finns egentligen bara de två vanliga bonusfunktionerna wild och scatter, samt en monstruös jackpot. Inställningarna är få, och det är just detta som gör att Arabian Nights sticker ut: en maskin för de som INTE vill ha en massa lull-lull runtomkring, utan en basic slot med möjlighet till en storvinst.

Hur spelar jag?

Här finns inga konstigheter. Både insatsnivå och myntvärde är förinställt och går inte att ändra. Du väljer hur många insatslinjer du vill ha, och sedan snurrar du manuellt. En knapp för maxinsats finns, men ingen för autospel. Detta är klassisk old school!

Till vilken insats?

Via antalet insatslinjer, 1 till 10, kan du spela mellan 5 kronor och 50 kronor per snurr. Myntvärdet är alltså en svensk femma, alternativt €0.5 om det är euro som är valutan på casinot.

Symbolernas värde?

Symbolerna är i fallande ordning: kroksabel, snabelskor, beduintält, fez, kamel, K, Q, J, 10 och 9. Dessutom finns lampan som är scatter och anden som är wild.

Free Spins & Jackpot

Tre eller fler scatter ger 15 free spins. Alla vinster på freespins utom jackpot tredubblas, och scatter betalar insatsen gånger multiplikatorn.

På wild dubblas alla vinster utom då det bara är wilds i linjen. Fem wilds ger jackpotten om man spelar tio insatslinjer. Annars är vinsten 10 000 mynt.

Både wild och scatter ger myntvinst vid två symboler, till skillnad från övriga då du behöver tre symboler. På bonusvinst behöver symbolerna heller inte ligga på vinstlinjen utan var som helst på skärmen.

Arabian Nights i mobilen?

Nej tyvärr. För att spela om jackpottar i mobilen med NetEnt är det fortfarande bara Mega Fortune, och Mega Fortune Dreams som gäller.

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...