Speltest: Age of the Gods

Senast uppdaterad: 19/08/2021
9.1

Sammanfattning

Titel
Age of the Gods
Utvecklare
Playtech
Återbetalningskvot
95.0%
Lägsta insats
0.00 kr
Högsta insats
0 kr
Videoslots
Mobil & Surfplatta
Free Fall (3D)
Jackpott
Gratis Demo

Age of the Gods

Videoslots

Mobil & Surfplatta

Free Fall (3D)

Jackpott

Gratis Demo

Age of the Gods är ett progressivt jackpottspel från brittiska spelutvecklaren Playtech. Detta var den första i serien och har alltid lyckats hålla sig kvar som många spelares favorit, trots att Playtech har gjort flera uppföljare. Spelet har ett tydligt tema baserat på den grekiska mytologin. De grekiska gudarna tar dig med på ett äventyr för att uppfylla dina allra högsta önskningar - att vinna stort!

Spela gratis demo av Age of the Gods

Du måste vara 18+ för att spela denna demo

Du måste vara minst 18år för att spela gamblingrelaterade demos på denna sida

Jag är 18 eller äldre

Jag är för ung

Vänligen vänd på din enhet för att spela

Speltips

Sikta mot gudarna

Playtech har funnits med en tid i branschen och det märks på både grafik och funktioner. Själva temat är också mycket passande, då det gudomliga och det ouppnåeliga, faktiskt går att få om man har tur. De grekiska gudarna symboliserar skönhet, kärlek och kraft på en helt omänsklig nivå. Dock kan du få chans att ta del av de stora pengarna tack vare den progressiva jackpotten, vilket innebär att sikta mot himlen inte alls behöver vara en omöjlighet.Slotspelet Age of the Gods innehåller 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer och du kan satsa allt mellan 2 kr upp till 5000 kr. Återbetalningsprocenten uppgår till 95,02%.

Age of the Gods spelfunktioner och jackpott

Symbolerna i Age of the Gods består självfallet mest av de grekiska gudarna som också agerar wildsymboler - Athena, Poseidon, Zeus samt Hercules i egen hög person. Andra viktiga symboler är bl.a en krans och Hades. Tack vare gudarna leds du in i flera bonusomgångar eller free spins-rundor.

  • Athena kan ge dig hela 9 free spins om du får 3 stycken av henne. Dina vinster multipliceras också med x2-x5.
  • Får du guden Zeus så väntar också 9 free spins, men här kommer multiplikatorn att öka med x1 efter var tredje snurr. Rundan kommer också att visa en wildsymbol som låser sig mitt i det tredje hjulet.
  • Ser du 3 stycken Poseidon, så väntar 9 free spins, men betydligt fler wildsymboler.
  • Hercules belönar dig också med 9 free spins och även här väntar ett stort antal wildsymboler att ge dig olika vinstkombinationer.
En bonusfunktion att hålla utkik efter, är Pantheon of Power där du kan få 5 gudar i rad som ger dig en vinst på hela x200 din insats.

Jackpottarna - spelets stolthet

Och så till själva jackpotten som är meningen med Age of the Gods. Spelautomaten har 4 progressiva jackpottar som växer allteftersom - Power, Extra Power, Super Power och Ultimate Power. För att vinna dessa måste du ha en stor dos med tur. Det är under bonusspelet Age of the Gods som dessa kommer in i bilden, och detta bonusspel aktiveras helt av slumpen. Du hamnar då på ett rutnät med 20 ikoner med symboler som ska länkas samman med jackpottarna. Det gäller då att få 3 matchande symboler inom en viss tid. Spelet kan också bara aktiveras under basomgången. Den största jackpotten som delats ut via Age of the Gods, var 67 miljoner kronor.

Symboler

Zeus, Athena, Poseidon och Hercules är bara några få symboler som delas ut på spelskärmen i denna spelautomat. Symbolen "lagerkransen" är annars en av de högst betalande symbolerna och symbolen med beteckningen "Age of the Gods" leder dig in i bonusspelet. Det är också denna som är själva scattersymbolen och som inte kan ersättas av andra wildsymboler. Om du får en Hades-symbol under bonusrundan, så avslutas rundan och det ordinarie spelet startar igen.

Spela mobilversionen av Age of the Gods

En spelare i farten vill alltid kunna fightas om den högsta vinsten, även om man befinner sig på bussen, hemma i soffan eller ute på resa. Spelautomaten stödjer HTML 5-formatet och kan därför spelas på vilken mobilenhet som helst. Kliv in i en gudomlig värld och kliv ut betydligt rikare!

Möt vår speltestare

Pernilla Hansson

Pernilla har några år på nacken av att spela och recensera hundratals slots av en mängd olika spelutvecklare. Hon har ett kritiskt öga och godkänner endast de bästa bland de bästa. Håller ett spel inte måttet åker kängan direkt fram i recensionen och du kommer då få tips på ett av hennes absoluta favoritslots att spela istället.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...