Vinn bil, prylar, cash och free spins utan omsättningskrav hela sommaren!
2017-07-02
InsättningsbonusOmsättningslotteriFree spins utan omsättningskrav
Ok, frågan är egentligen var vi ska börja när det handlar om sommaren hos ComeOn! casino. Det har lagts till en massa kampanjer på sistone men vi kan väl beta av några välbekanta som vi redan skrivit om lite snabbt innan vi går på de mer exklusiva grejerna. Både Jurassic World- och Sunny Shores-kampanjerna finns tillgängliga och har några dagar kvar innan de avslutas. De kan du hitta mer information om i de två senaste dagarnas nyhetsinlägg.

Exklusivt för bara ComeOn! är dock möjligheten att vinna en cabbad Mini Cooper. I spelet Multi Fruit 81 (av Play'n GO) har man på något sätt lagt in en jackpott. Spel för minst 5 kronor snurret kan sedan när som helst trigga jackpotten och chansen ska visst öka ju mer som satsas. Bilen som har ett värde på 230 000 kronor kan vinnas fram till och med den siste augusti, vad som händer om ingen prickat den sedan dess framgår inte riktigt men vi antar att det blir enklare och enklare att vinna den ju närmare slutdatumet vi kommer.

Vad har vi mer på sommarmenyn hos ComeOn! då? Jo, en massa utlottningar av feta prylar, kontanter och free spins utan omsättningskrav. Idag är sista dagen för lotteri nummer tre av nio (själva dragningen sker imorgon). Så här gör du för att vara med. Anmäl dig från kampanjsidan och efter det får du en lott för varje omsatt 100 kronor (max 5 lotter per dag) i följande spel: Aloha! Cluster Pays, Mega Money Multiplier, Gemix, Dream Catcher eller Golden Fish Tank. Prylpriset till detta lotteri är en bärbar dator men det finns också 4 vinster på 500 kronor styck och 95 omsättningsfria free spins-paket. Imorgon kan du anmäla dig igen och på samma sätt samla på dig lotter fram till den 9:e juli. I nästa veckas pott ligger en träningsklocka (Fitbit). Så här håller det på ända fram till augusti och prylarna som finns kvar är en Apple TV, Beats hörlurar, en Samsung TV, Beats bärbar högtalare och en flashig systemkamera.

Det ligger även flera trevliga alternativa välkomstbonusar redo till nya spelare så klicka här för att skapa ditt ComeOn!-konto!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...