Vad skulle du köpa om du vann 1,7 miljarder kronor?
2015-12-19
LottoJackpott
Vi kan på rak arm komma på en hel del hål som först skulle täppas igen, och de där lite självklara sakerna: en riktig långresa, ett lyxigt hus, en ny bil och en sommarstuga. Sen dela ut lite av den astronomiska summan till släkt och vänner. Men sen då?

Inte nog med att du kan spela Powerball från Sverige och vinna världens största prissummor hos MultiLotto, du kan också sätta sprätt på din nyvunna miljard i deras "Bilionaire Shop". Men innan vi ger några exempel på vad du kan köpa där tar vi det praktiska som krävs för att du ska ha chansen att ens tänka på att sticka in näsan i den exklusiva shopen.

Du börjar med att klicka här och registrera dig!


Sedan klickar du dig vidare till det lotteri som heter Powerball online. Väl där väljer du fem nummer och ett bonusnummer (din så kallade Powerball). Sen är det bara att invänta klockan 05:59 på söndag morgon och hålla tummarna. Eller ta en liten sovmorgon och rätta din rad till morgonkaffet. I jackpotten ligger alltså över 1,7 miljarder svenska kronor. Det är summan som kan vinnas av en vinnare och inte vad alla priser tillsammans är värda. Så det kommer inte vara hela världen om ni är ett par stycken som skulle pricka alla rätt, vad nu chansen för det kan vara.Svårare är det inte att spela lotto på nätet om världens största vinster. Du hittar ett tiotal av världens största lottodragningar hos Multilotto så du kommer alltid kunna hitta en dragning med hundratals miljoner i prispotten. Men låt oss gå händelserna lite i förväg och kika på den där ovan nämnda miljardärshopen, som du hittar från MultiLottos hemsida under fliken "Shop" till höger i huvudmenyn efter du skapat ett konto.Nu har du sett ett par exempel på vad du kan köpa men shopen har mängder av "prylar" i varje kategori. Jetflygplan, helikoptrar, yachter, smycken, motorcyklar och bilar. Det är rätt sjukt om vi ska vara ärlig och väl värt att spana in, men glöm inte bort att delta i söndagens dragning. Större mirakel har hänt än att en lottorad gått in.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...