Två mega-jackpottar utdelade och en kvar - blir den din?
2017-11-11
Jackpott
Slå dig ner, håll i hatten och ta ett par djupa andetag, för nu har inget mindre än TVÅ stora casino jackpottar droppat bara under loppet av två dagar! Även om det kanske inte var just du som kammade hem storkovan den här gången, så väcks det en stark glimma av hopp hos oss alla när något sådant här sker. För det tar inte lång tid innan jackpottarna har byggts upp och blir redo att droppa igen!

Den första av dessa två jackpottar kom från NetEnt och deras Mega Fortune under den 3:e november. Tänk dig den mer eller mindre surrealistiska känslan när du i lugn och ro sitter och spelar en helt vanlig fredagskväll efter jobbet, och helt plötsligt drar igång en kedjereaktion i spelet tills du inte längre har koll på vad det är som händer. För just den här jackpott-vinnaren slutade reaktionen i exakt €4,450,507 mer på kontot. Det kom förmodligen som en blixt från klar himmel, och det bästa av allt är att det kan hända även dig i princip när som helst!

Microgaming ville inte vara sämre utan de hängde på hack i häl, då deras Mega Moolah gav en lycklig vinnare nästan 3,5 miljoner euro (närmare bestämt €3,478,874) redan under den 4:e november. Detta innebar den tredje jackpott-vinsten i spelet på bara fem veckor!

Vägen till en storvinst

Både Mega Fortune och Mega Moolah är så kallade progressiva jackpottspel, vilket innebär att vinsterna inte har ett fast värde utan växer kontinuerligt i takt med att folk spelar i automaten. Du måste först och främst nå bonusrundorna för att ha chansen till en jackpott, för det är här magin sker på riktigt!

I Mega Fortune når du bonusspelet genom att tre eller flera bonussymboler dyker upp på spelområdet, och därefter gäller det att du lyckas avancera hela vägen från det yttre hjulet in till det tredje, och allra innersta hjulet för din chans till storvinsten. Samtidigt går även bonusspelet i Mega Moolah helt enkelt ut på att du snurrar på jackpotthjulet och hoppas att det stannar på vitt – för då är du nämligen kort och gott miljonär!

Mega Moolah har även hela fyra progressiva jackpottar i en. Här behöver du alltså inte bara spela i en enda slotmaskin, utan du kan välja själv mellan Mega Moolah Isis, Mega Moolah Summertime och Mega Moolah 5 Reel Drive.

Var beredd när nästa jackpott droppar!

Mega Fortune har en tendens att i genomsnitt droppa en jackpott ungefär var 10:e vecka, men ser vi tillbaka har det faktiskt skett oftare än så under den senaste tiden. Mega Moolah har samma genomsnittliga tidsram, men som tidigare nämnt har den istället droppat hela tre stora jackpottar under de senaste fem veckorna, vilket definitivt ger sken om att den är mycket otålig!

Hall of Gods har just nu den absolut största jackpotten på marknaden, så känner du dig sugen på att förvandla småkronor till miljoner på bara ett ögonblick kan du klicka här för din chans på den gudomliga storvinsten!

Två mega-jackpottar utdelade och en kvar - blir den din?
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...