Två drömvinster på samma dag gör nytt rekord
2018-03-28
Free SpinsJackpott
Den svenska spelleverantören NetEnt är känd för sina jackpottar och på sistone har de producerat mångmiljonärer som på löpande band. Året 2018 inleddes med en livsförändrande vinst på 2,5 miljoner euro i spelet Mega Fortune i januari.

Denna månad har Mega Fortune och systerspelet Mega Fortune Dreams producerat hela två nya multimiljonärer. Det som gör det hela ännu häftigare är att båda vanns på samma dag. Mars är inte över än så kanske hinner vi se en tredje vinnare innan påsk!

Svensk Unibet spelare blir ny miljonär

Den senaste Mega Fortune Dreams jackpot vinnaren från januari var fortfarande i färskt minne när en svensk spelare på Unibet kammade hem en drömvinst på 41 miljoner kronor (4 084 430,35 euro för att vara exakt). Detta skedde på onsdagen den 7 mars 2018 så vi kan tänka oss att det blev rejält firande av lillördag hemma hos honom.

Fru Fortuna fortsätter västerut

Senare samma dag knackade Fru Fortuna på hos en spelare i Storbritannien. Den brittiska turknutten gjorde en 1 euros satsning på den progressiva spelautomaten Mega Fortune när det plötsligt small till stort. Han berättar att han ej kunde tro sina ögon när datorskärmen visade att han just vunnit 27 miljoner kronor (2 667 743,19€) och svimmade nästan av chocken.

Rekordbrytande hot streak

Med två miljonvinster inom en 24 timmars tidsperiod kan man verkligen säga att NetEnts jackpottar är inne i en så kallad "hot streak". Företagets produktansvarige Henrik Fagerlund säger att de aldrig tidigare har skådat två storvinster på en och samma dag. Vi säger därmed inte enbart grattis till de två nya multimiljonärerna, utan gratulerar även NetEnt för nytt rekord.

Free spins på Mega Fortune Dreams

Oddsen att vinna mega-jackpotten är mindre än en på miljonen. Men spelar du inte alls är din vinstchans lika med noll. Om du tror att du kan slå oddsen ska du kolla in Unibet Casino. Här hittar du ett fantastiskt utbud av jackpot slots, inklusive de två ovannämnda spelen.

I skrivande stund ger Unibet 200% i välkomstbonus upp till 1000 kronor. Dessutom får nya spelare femtio gratissnurr på Mega Fortune Dreams i samband med sin första insättningen. Börja spela och drömma nu!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...