Toppenerbjudande hos Bertil Bingo!
2015-03-19
Om du gillar bingo är torsdag en toppendag! Hos Bertil får du nämligen en morgonbonus som kan ge dig 200 kronor gratis att spela med. Denna 100% bingobonus gäller bara fram till klockan 12:00, så om du läser det här och klockan är efter lunch är du tyvärr lite sent ute. Men misströsta inte, om du inte har spelat bingo hos Bertil innan finns ett ännu finare erbjudande att ta del av.

När du öppnar ett Bertil-konto får du 100 gratissnurr i spelet Starburst som du antingen kan spela från mobilen, eller i datorn. För att spela bingo måste du däremot göra en insättning. Men din första insättning ger en fenomenal bonus på hela 300%. En insättning på 200 kronor ger dig 600 kronor gratis. Pengarna kan du sedan välja fritt om du vill spendera i bingohallen eller i casinot. Du kan läsa mer om Bertil bingo-bonus här.

Klicka här och öppna ett konto, med den här länken behöver du ingen bonuskod utan är garanterad den fina bingobonusen utan krångel.

För att återgå till Toppentorsdagen så drar bingon man kallar JätteLätt igång klockan 18 med frågesport i chatten. Frågesporten pågår fram till 22 och varje fråga är värd 200 kronor styck. Det kommer garanterat bli fantastiskt trevligt, som det alltid är hos Bertil.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...