Superdragning i EuroMillions lotto – spela säkert via nätet!
2017-09-15
Lotto
EuroMillions är namnet på en transnationell lottodragning som drogs igång 2004 av det franska statsägda spelbolaget Française des Jeux och brittiska Camelot som på uppdrag av staten tillhandahåller övärldens största lottovarianter. Den första dragningen hölls den 13:e februari i Paris och utöver bosatta i de två länder som varit med och tagit fram konceptet kunde även spanjorer delta. Sedan dessa har lotteriet spridit sig över kontinenten och idag kan du köpa (fysiska) lotter i ytterligare sex länder; Belgien, Luxemburg, Irland, Portugal, Schweiz och Österrike, men du kan givetvis spela lotto på nätet och på så sätt delta från Sverige.

Med jämna mellanrum håller EuroMillions så kallad Superdragningar. Då kryddar spelbolagen upp jackpotten rejält och den senaste superdragningen och årets första gjordes den 30:e juni, då prickade en ensam vinnare in de fem vanliga numren och de två stjärnnumren. Det innebar en vinst på €100 000 000. Nästa superdragning sker ikväll, den 15:e september, och potten är den här gången är ännu större, hela €130 000 000! Spelstopp är klockan 17:00 svensk tid så det är hög tid att välja sina nummer. Om du läser detta efter spelstopp kan vi meddela att det finns en nästan lika stor dragning på lördag (€110 000 000) i det amerikanska Powerball-lotto.

Vi föredrar att spela lotto via lite större spelbolag. Inte för att vi nödvändigtvis misstror de mindre bolagen som i de allra flesta fall är seriösa, men när vi pratar om summor som närmar sig miljarder känner vi att det skulle vara lite jobbigt att ”roffes-lotto-pa-natet.com” ansvarar för att vi ska få våra pengar. I Sverige har vi flera börsnoterade seriösa spelbolag men alla erbjuder tyvärr inte lotto. Det finns egentligen bara ett alternativ och det är Cherry, dem känner ni säkert till även om ni inte använt några av deras onlineprodukter då de tillhandahåller restaurang-casino i vårt avlånga land. Cherrys lottosajt heter EuroLotto och ger tillgång till flera av världens största lottovarianter, du når dem direkt genom att klicka här.

Efter du följt länken ovan så behöver du göra en insättning för att kunna köpa din första lottorad, och då vi pratar spel online finns det såklart en EuroLotto bonus att ta del av. Den dubblar din första insättning upp till motsvarande €100 men ger dig också en liten speciellt lottobonus. Den första dragningen du deltar i via EuroLotto kommer vara helt riskfri för dig. Om du inte vinner något på den så kommer du få dina pengar tillbaka. Detta gäller för ett obegränsat antal lotter så säg att du köper 100 rader till kvällens EuroMillion dragning vilket skulle kosta dig motsvarande €350 och inte vinner på någon av dessa, ja då får du tillbaka hela beloppet. 100 rader är såklart lite överkant och på dessa lär du ju säkerligen pricka in åtminstone någon liten vinst vilket skulle innebära att återbetalningsgarantin inte gäller, så gå inte helt överstyr.

EuroMillions lotto ska inte blandas ihop med EuroJackpot som kan köpas via Svenska Spel här i Sverige (men såklart också hos EuroLotto), det är ett annat samarbete mellan andra statliga lotterier och den dragningen sker i Finland och sällan med jackpott som kan mäta sig med EuroMillions.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...