Spela Powerball med Multilotto
2015-02-05
I natt rullade jackpotten i ett av världens största lotterier vidare till nästa dragning, igen. Det betyder att jackpotten i Powerball nu är uppe i helt otroliga 2,96 miljarder kronor. Ja, det stämmer: MILJARDER. Det enda enkla sättet för oss svenskar att vara med i miljardlotteriet är genom Multilotto och du är givetvis inbjuden att ta chansen. Med vår länk får du en lottorad gratis och som alla vet räcker det med en rad för att kamma hem vinsten.

Klicka här och spela några rader, det kan förändra livet!

Nästa dragning sker på söndag morgon svensk tid (05:59 för att vara exakt) och om vinsten skulle betalas ut till en ensam vinnare är det den största vinsten i världshistorien. Men med en sådan enorm vinstsumma gör det kanske inte så mycket om du får dela den med några andra, du kommer ändå garanterat bli multimiljonär flera gånger om.

Multilotto är enda stället där du kan vara med och spela lotto på nätet i mer än fem av världens absolut största lotterier. Det finns dragningar nästan varje dag med jackpottar långt över 300 miljoner kronor och det har aldrig varit enklare att spela. Läs mer om hur du spelar och Multilotto bonus i vår recension. Men som sagt, söndagens dragning vill du inte missa. Visst är oddsen små men de är obefintliga om du inte ens är med och spelar.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...