Spela nätets hetaste videoslot och vinn prylar värda 60,000kr
2015-07-12
Free SpinsInsättningsbonusSpelnyhet
Du kanske har hört talas om uttrycken: "sur som en citron", "frisk som en nötkärna", och "het som Hades"...nej vänta lite, det där sista var inget vedertaget uttryck. Inte än i alla fall men det kanske kan bli i framtiden då spelet vid namn Hot as Hades sätter en helt ny standard vad gäller bonusrundor i videoslots. Visserligen är själva upplägget klassiskt men grafiken och detaljrikedomen har nog aldrig varit så här bra.

Just nu kan du spela spelet hos SveaCasino och samtidigt samla på dig chanser till en lott-dragning den 3:e augusti. Varje femhundring du omsätter i Hot as Hades fram till den 1:a augusti ger dig en lott till dragningen. Fem prylpaket ska delas ut varav förstapristagaren får följande: en Macbook Air, en iPhone 6, en iPad 3 Mini, och en Bose mini bluetooth-högtalare. Här hade nog de flesta av oss varit ganska nöjda men det är inte slut än. Du får även en spelkonsol med tillbehör (det framgår inte vilken sort men det ska ha ett värde på 7,000kr). Den behöver du koppla till en TV och lämpligt nog ingår det även en 55" sådan i prispaketet. Totalt är det prylar till ett värde av 60,000 kronor, inte illa!

Men du behöver klicka här och skapa ett konto innan du kan börja samla på dig lotter.

Spelet Hot as Hades är Microgamings senaste spel och är som sagt riktigt bra. Det hade kunnat läggas lite mer krut på grafiken i grundspelet men annars är det ett riktigt kanonspel. Du, Hades och den tre-hövdade hunden Cerberus är på jakt efter Hades försvunna kristalhjälm och måste ta er förbi gorgonen Medusa, havsguden Poseidon, och till sist självaste Zeus. Det går att vinna upp till en miljon mynt vilket inte är pjåkigt med tanke på att det inte är ett jackpott-spel.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...