Spela Bingo och tävla i roliga Chattspel!
2015-03-04
Idag onsdag är det som vanligt fullt ös i MamaMia's Bingohall, förutom bingospelen är det fullspäckat med småtävlingar i chatten. Idag är det alla mot den "Elake chattvärden" där du som spelare ska klättra upp för pengastegen och svara rätt på frågorna innan den Elake Chattvärden gör det, om denne svarar rätt trillar ni ner till närmaste säkerhetsnivå. Fina priser ligger i potten såklart!

Imorgon kväll är det Arne Weise som håller sin torsdagsfrågesport. Du träffar Arne och svarar på hans kluriga frågor mellan kl 17:00-18:00. Fyra vinnare ska koras och ett tröstpris ges bort efter herr Weises godtycke till den som kämpat bäst. Som sagt händer det mycket hos MamaMia Bingo vilket gör det till ett av Sveriges absolut bästa platser för dig som gillar att spela bingo på nätet.

Klicka här för att komma med i gemenskapen och börja spela bingo med andra bingoentusiaster runt om i vårt avlånga land!

Vi har laddat upp våra länkar med en riktigt fin bingobonus så att du får 50 kronor gratis direkt på kontot och kan testa i lugn och ro. Efter att du bekantat dig med sidan och vill göra en insättning ser vi till att den blir dubblad upp till 1000 kronor. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt! Du behöver inga bonuskoder utan följer bara vår länk så är bonusen din automatiskt!

Vill du veta mer om MamaMia bingo bonus, eller bara läsa på lite innan du spelar har vi en stor recension som täcker det mesta av detta eminenta bingorum. Men enklast är att följa vår länk och utforska sidan själv, som sagt får du 50 kronor på kontot efter du registrerat dig så att du kan titta runt och provspela helt gratis.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...