Sommarlotteri med prylpriser och omsättningsfria gratissnurr
2017-07-17
InsättningslotteriFree spins utan omsättningskrav
Idag är det dags för ComeOn! casinos femte sommarlotteri och utöver fyra kontantpriser och 95 free spins-paket ska någon vinna en Apple TV. Dragningen sker någon gång under dagen men redan nu kan vi anmäla oss till nästa måndags lotteri där ett par hörlurar från Beats lagts i potten. Med bonuskoden GIVEAWAY6 säger du till ComeOn! att de ska hålla koll på dina spelomgångar i Aloha, Dream Catcher, Gemix, Golden Fish Tank och Mega Money Multiplier. Varje omsatt hundralapp efter att du angett koden kommer ge dig en lott men man har satt en begränsning på fem lotter per dag så att det inte blir för orättvist och storspelarna roffar åt sig hundratals lotter.

Totalt ska det bli åtta sommarlotterier men fem har alltså avverkats. De två återstående prylpriserna som ska lottas ut är en fet LED-TV och en högtalare från Beats. Varje dag hela juli finns också ett hemmabyggt litet bonusspel tillgängligt hos ComeOn! under namnet "Tur sommar". Där kan du vinna sköna priser och bonusar, om du har turen på din sida vill säga.

Skapa ett konto hos ComeOn! och testa med 10 free spins i Starburst. Dessa är riktiga free spins utan omsättningskrav och det är så ComeOn! uteslutande jobbar med gratissnurr.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...