Snurra gratis på söndagar & tävla om helgkontanter
2018-03-01
Free SpinsTävling
Vårt kungliga casino LeoVegas ger dig möjligheten att varva ner ordentligt under de tre helger som följer genom att turnera i utvalda Yggdrasil-spel och snurra gratis varje söndag. För den otålige krävs det bara ett snabbt klick här för att komma direkt till LeoVegas, men för dig som vill ha stenkoll på vad som gäller och vad det är som står på spel så är det bara att läsa vidare nedan!

Turnering om 100 000 kr hela helgen lång

Den första delen i LeoVegas helgkampanj pågår mellan fredag och söndag, och det är här du kan vara med och tampas om den stora prissumman på 100 000 kr. Som tidigare nämnt har LeoVegas valt ut ett Yggdrasil-spel per helg, och det du snurrar efter är den högsta myntvinsten på ett och samma spinn. Den spelare som placerar sig på första plats under en helg går hem med 42 500 kr, en andrapristagare får 15 000 kr medan 3:an sveper hem 7500 kr och de spelare som hamnar mellan plats 7-10 på helgens topplista får 5000 kr vardera. Redan imorgon drar denna helgens roligheter igång inne hos LeoVegas och det spel som tävlandet går i är Vikings go Berzerk. Spelet släpptes i november 2016 som en uppföljare till Vikings go Wild från sommaren 2015, och när du når Ragnarök free spins kommer det garanterat rassla till ordentligt med stora vinster.

Nästa helg, mellan den 9:e och den 11:e mars, ska du istället öppna Big Blox och snurra iväg. Spelet släpptes under sensommaren 2016. Det har dock inga bonusrundor eller liknande utan istället en enda specialfunktion som är garanterad att landa på varje snurr, och detta är Big Block-funktionen med kolossala symboler som kan ge kolossala vinster. Den sista turneringshelgen äger rum mellan den 16:e och den 18:e mars, och spelet som får äran att avrunda det hela är Cazino Zeppelin. Spelet släpptes i mitten av oktober 2015 och bjuder på upp till 20 gratissnurr i free spins-spelet, med chansen till att öka på dessa med åtminstone 5 stycken extra omsättningsfria gratissnurr. Du måste snurra för riktiga pengar och med en minsta insats på 10 kr för att delta. Annars är det bara att köra på i Vikings go Berzerk med start under morgondagen, och sedan ladda om igen inför de två sista helgturneringarna!

Ytterligare 50 000 kr & söndagsspinn delas ut

Som om det inte vore nog med att 100 000 kr redan delas ut varje helg så höjer LeoVegas ribban ett snäpp till och delar ut 50 000 kr extra per helg. Att vara med och tävla om dessa extrapengar behöver inte heller vara svårare än att helt enkelt delta i helgturneringarna ovan. Varje gång du omsätter 1000 kr i helgens utvalda spel så får du nämligen 1 lott till dragningen där denna kontantsumma delas ut. Vill du ha lite mer omväxling kan du istället snurra i LeoVegas exklusiva spel Witchcraft Academy. Du kan som mest tjäna in 10 lotter per dag, och det är sedan 10 stycken vinnare som får 5000 kr vardera. Sist men inte minst - vem skulle egentligen tacka nej till lite härliga gratissnurr i Witchcraft Academy att avsluta helgen med? Förmodligen inte många spelare, och i synnerhet inte när det enda du behöver göra är att öppna spelet i fråga mellan klockan 12.00 och 16.00 under kommande kampanjsöndagar för att dina gratissnurr direkt ska krediteras!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...