Skulle köpa efterrätt, vann 2,3 miljarder på Lotto
2013-07-30
81-åriga Louise White tog hem storvinst i mataffären.

En godare efterrätt än den Louise White köpte är svår att tänka sig. Förutom ett paket sorbet till middagen, passade hon på att köpa en Powerball lott som Multilotto.com distribuerar. Det kommer hon aldrig att ångra.


En alldeles vanlig dag och ett alldeles vanligt besök i mataffären – det var allt som behövdes för att förvandla 81-åriga Louise White till miljardär. Förutom den sorbet hon ville bjuda på vid kvällens middag, köpte hon också en Powerball lott – en välkänd lott i USA som Multilotto.comdistribuerar. Under kvällen skrev Louise White ner den vinnande lottoraden, men det var först senare som hon tog sig tid att jämföra sin lott med vinstraden. Såg hon verkligen rätt: – Är någon vaken, ropade jag. Ni måste komma och titta på en sak, berättar Louise White.

Otroligt nog finns chansen för helt vanliga svenskar att bli miljardär – ta chansen du också!

Jo, raden stämde
Louise, hennes son och sonhustru visste inte riktigt vad de skulle tro – kunde det verkligen vara sant att Louise faktiskt vunnit 2,3 miljarder kronor?! De kontrollerade lottonumret både på tv:n och datorn flera gånger och jo, det stämde! Vild glädje utbröt i familjen och under de två dagar Louise var tvungen att vänta innan hon kunde lösa in lotten, förvarade hon den på ett säkert ställe – i bibeln. Louise White berättar att hon och hennes familj ska ta lite tid på sig att fundera igenom hur de ska använda pengarna. – Jag vill säga att jag är mycket lycklig och mycket stolt. Det här kommer att göra min familj mycket lycklig, vi är verkligen välsignade, tack, säger Louise White.

Testa succéspelet du också, och ta chansen att bli ekonomiskt oberoende!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...