Se EM-fotboll live med SverigeKronan
2015-06-27
Free SpinsInsättningsbonus
Det råder lite av fotbollshysteri i Sverige för tillfället även om damerna inte är kvar i VM. Ikväll möter grabbarna i U21 Danmark i EM-slutspelet. Det är som bekant semifinal så det finns till och med medaljchans. Det svenska herrlandslaget kanske inte känns riktigt lika lovande men man vet aldrig med Sverige. I höst spelar de hur som helst kval-match mot Österrike som förhoppningsvis kan leda till liknande framgångar som för de yngre förmågorna. Vill du se matchen live från Friends arena den 8:e september är det SverigeKronan du ska vända dig till. Varje dag fram till den 4:e augusti delar de ut två fotbollsbiljetter till någon av sina spelare. För att du ska kunna vinna dina biljetter behöver du bara följa dessa enkla steg.

Börja med att klicka här och hämta 60 free spins i Starburst!

Gör sedan en insättning mellan 100 och 5000 kronor. Hur mycket du sätter in väljer du såklart själv men tänk på att din första insättning dubblas, så har du möjlighet så sätt in lite extra. Är du däremot riktigt sugen på biljetterna kan du ta en annan strategi och göra flera mindre insättningar under kampanjperioden. Du kan läsa mer om SverigeKronan casino bonus här. Men glöm inte nedanstående steg för din chans till biljetterna.

Efter du gjort din första insättning går du in och gillar SverigeKronan på Facebook och skickar dem sedan ett meddelande med ditt användarnamn (som du valde när du registrerade dig med länken ovan). Varje insättning fram till den 4:e augusti ger dig sen en ny chans i dragningen av biljetter. Du behöver bara gilla och skicka in dina uppgifter en gång sedan håller SverigeKronan reda på dina insättningar och att du är med i rätt utlottning. Lycka till!

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...