Registrera dig idag för att ta del av exklusiva bonusar!

Var först med att få de senaste välkomsterbjudandena, gratis bets, tips och strategier

winners
Onsdags-lotto via nätet värt miljarder!
2016-06-15
Lotto
Onsdagslotto är lite av en institution i Sverige men om ni tidigare besökt oss här på Lyckospel är ni säkert medvetna om att det går att spela lotto på nätet i världens största lotterier från Sverige. Flera av dessa dras även de på onsdagar så du behöver inte ens rucka på lottotraditionerna mer än på det sättet att du spelar om större prispotter. I vanliga fall brukar det vara det amerikanska Powerball lotto som får Svenska Spels lotto att blekna, men den här veckan är det ett annat USA-baserat lotteri som står i rampljuset: Mega Millions. Potten har i flera veckor saknat jackpottvinnare vilket nu betyder att den som prickar in 5 plus 1 bonusnummer kommer ta hem över 2,5 miljarder kronor!

Mega Millions kostar €2,5 att spela per rad och det går såklart ypperligt att lägga såväl system som bolagsspel från MultiLotto. Eller varför inte lägga en stående rad för det rabatterade €20 i månaden och aldrig missa en dragning igen. Det finns många smidiga alternativ så att du kan spela lotto på ditt sätt och allt sköts med några enkla klick. Nästa dragning om Mega Millions-miljarderna är på lördag klockan 05:00 svensk tid vilket betyder att det precis likt vårt svenska traditionella Lotto dras både onsdagar och lördagar. Du har alltså lite tid på dig att välja dina nummer, eller så är du med i morgondagens dragning av Powerball där det ligger 1 266 400 000 kronor i potten. Inte fy skam det heller.

Klicka här så kommer du till MultiLotto och kan skapa ett konto med vår förifyllda bonuskod som ger dig en gratisrad i valfritt lotteri!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...