Över 1,5 miljarder i helgens Lotto-jackpott!
2015-11-13
Jackpott
Spela nätcasino och var med i världens största lottodragningar från en och samma sajt, med ett och samma konto. Vi är nog alla lite till mans ganska trötta på olika användarnamn och lösenord så när Eurolotto erbjuder de allra bästa spelautomaterna och möjlighet att spela på lotto från en och samma sida var vi inte sena att haka på.

Det är det svenska spelbolaget Cherry som står bakom varumärket Eurolotto och det finns självklart garantier för att lottovinsterna blir dina, trots att de kommer från USA eller Europa. De lottodragningar du kan vara med i får även Svenska Spels onsdag- och lördagslotto att blekna i jämförelse. Mega Millions som också dras på dessa dagar men från Atlanta i USA har till exempel nu imorgon en jackpott på astronomiska €186 000 000. Den europeiska motsvarigheten Euro Millions som dras på fredagar och tisdagar från Paris (klockan 21:00) har även den en rätt hyfsad jackpott: €111 000 000.

Klicka här för att skapa ett konto hos Eurolotto och testa med ett riskfritt lottospel!

Om din första rad du spelar inte ger vinst så får du pengarna tillbaka. Det finns även en Eurolotto bonus som ger dig upp till €100 extra på din första insättning och som sagt det riskfria lottospelet. Hos Eurolotto kan du självklart även spela flerveckors rader och andra smarta system. Att spela om världens största lotto-jackpottar har aldrig varit enklare.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...