Nytt spel betyder nya free spins!
2015-11-25
Free SpinsInsättningsbonusSpelnyhet
Efter att det nya casinospelet Koi Princess släpptes igår (recension kommer under dagen) var det inte helt oväntat att iGame ändrade sitt free spins-erbjudande till att istället för Pyramid: Quest for Immortality erbjuda den sprillans nya videoslotten från NetEnt. Det betyder även att iGame insättningskod har ändrats och att du nu för att ta del av det nya erbjudandet ska skriva in KOI101 för att ta del av gratissnurren.

Det är alltså ett gyllene tillfälle att dels upptäcka iGame och det nya spelet. Om du däremot är mer för kontantbonusar (det går såklart bra att lira det nya spelet med bonuspengar) finns den massiva bonusen för det givetvis också kvar. 50 free spins i Starburst får du oavsett vilken av bonusarna du väljer, och de blir dina direkt efter du registrerat dig. Du kan läsa mer om kontantbonusen i länken ovan märkt iGame insättningskod.

Men enklast är att klicka här och skapa ett konto, alla bonus- och insättningskoder framgår klart och tydligt när du gör din första insättning!Bonuskoderna är alltså inte hemliga på något sätt utan bara ett sätt för att förvisa iGame om att du vill ha bonusar, och vilken du vill ha. Det pågår samtidigt en schysst kampanj knuten till det nya spelet där var tjugonde snurr ger dig en lott och chans att vinna en resa för två till Tokyo, eller fina kontantpriser. Varken free spins eller bonuspengar räknas dock mot att samla lotter vilket är helt förståeligt. Gratisspinnen eller bonuspengarna är däremot ett perfekt sätt att bekanta dig lite med den nya spelautomaten och gillar du den är det bara att spela vidare och skrapa ihop ett gäng lotter. Du kan som mest samla 50 lotter per dag, och du har fram till den 29:e november på dig.
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...