Nya rekordnivåer på helgens lotto!
2016-01-08
LottoJackpott
Vi skrev i början av veckan om de otroliga nivåerna på två av USAs största lottodragningar, men de tål att nämnas igen då ingen av de båda varianterna delade ut sin respektive jackpott i veckans vardagsdragningar, både Mega Millions och Powerball har en dragning mitt i veckan och en på helgen. Det betyder att de icke utbetalade pengarna rullar vidare till helgens dragningar och då står Mega Millions först på tur vars dragning sker imorgon bitti (lördag 1/9) klockan 06:00 svensk tid. Spelstopp för oss som spelar från Sverige ligger däremot vid midnatt idag (fredag). Jackpotten ligger på $165 000 000 vilket motsvarar ungefär 1 400 000 000 kr, alltså 1.4 miljarder!

Men hinner du inte lägga din rad innan midnatt så behöver du inte känna att du helt gått miste om din chans, Powerball-dragningen sker nämligen tidigt på söndag morgon, 05:59 svensk tid, och där är jackpotten ännu större. Den ligger på helsjuka $700 000 000 vilket i svenska kronor är nästan 6 miljarder kronor. Ok, 5.97 miljarder om vi ska vara petiga. Vilket man kanske ska vara när ett avrundningsfel innebär 30 miljoner kronor?

Hur som hittar du båda dragningarn på både MultiLotto och EuroLotto och priserna för en rad i respektive dragning är desamma på båda sajterna: €2.5 för Mega Millions och €3.5 för Powerball. Vi föredrar EuroLotto då deras nätcasino är lite bättre, men valet är helt upp till dig, och du hittar enkelt all information om respektive sajt från våra recensioner (som du når via länkarna här i artikeln), eller vår samlingssida om utländskt lotto på nätet. Från samlingssidan kan du klicka "läsa mer" och få mer information om de olika lottovarianterna som finns runt om i världen, och som givetvis går att spela från Sverige. Lycka till!
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...