Missa inte morgondagens Sköna Söndag!
2015-10-17
Free SpinsInsättningsbonus
Imorgon kör iGame casino andra upplagan av "Sköna Söndag" där det finns 999 free spins att vinna. Det går till på följande vis. Alla hos iGame som någon gång gjort en insättning får på söndag ett varsitt gratissnurr i Starburst. Den som sedan vinner mest på sitt snurr får givetvis behålla vinsten men vinner också 999 gratissnurr till som krediteras ditt konto senast klockan 15:00 på måndag.

Det är alltså som en extremt liten turnering men med gratissnurr. Riktigt kul koncept som vi hoppas att iGame bygger vidare på då ett gratissnurr känns lite i minsta laget. Det hade varit riktigt roligt om man istället fick 100 kronor i bonus som man sedan fick spendera i valfria spel, till valfria insatser under en timmes tid. Den med mest pengar kvar när tiden går ut vinner sedan ett pris. Läser ni detta iGame, eller någon annan speloperatör också för den delen, är det fritt fram att stjäla den här idén. Sorry, där tappade vi visst tråden lite.Vill du vara med imorgon och kanske vinna 999 snurr behöver du som sagt ha gjort en insättning innan midnatt, men när du gjort den kommer du ha en himmla massa gratissnurr att spela i helgen för redan efter registrering får du 50 free spins i Starburst.

Dessa snurr hämtar du genom att klicka här och skapa ett konto!

När du gör din första insättning har du sedan två alternativ: antingen anger du iGame insättningskod EXKLUSIV1 och tar första delen av fyra till ett totalt värde av 10000 kronor och 150 free spins, eller så anger du istället koden HEROES100 och får 100 gratissnurr i NetEnts piratspel Hook's Heroes. Det spelar ingen som helst roll om vilken betalmetod du använder så varför inte testa den smidiga fakturatjänsten PugglePay.

Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...