Mega-Jackpott-Tävling hos Mr Green!
2015-03-20
Igår drog Mr Green igång en helt otrolig tävling med inte mindre än 5,000,0000 kronor i potten. Fem miljoner alltså! Det är en tävling som pågår i två etapper om 2,5 miljoner per period. Du spelar något av de nya Mega-jackpottspelen hos Mr Green och för din första omsatta hundralapp får du 5 stycken lotter till dragningen om kontantpriserna. Efter att du fått dina första fem lotter kan du välja att fortsätta och spela för att öka dina chanser ytterligare, för varje nästkommande hundring du omsättter i spelen får du en lott till. Det finns inget övre tak över hur många lotter du kan tjäna ihop. Du hittar den kompletta vinstplanen nedan, klickar du på bilden kommer du till Mr Green och kan börja spela så fort du skapat ett konto.

De utvalda spelen är Siberian Storm och Cleopatra II, båda är jackpottspel så med lite tur kan du vinna såpass stort på vägen att de 10000 kronor som sedan kan vinnas i utlottningen ter sig som kaffepengar. Den första dragningen sker 31 mars och den andra äger rum 21 April. Så skynda dig in till Mr Green och börja snurra i de fantastiska spelen. Båda titlarna har precis fått en rejäl uppfräschning, med ny snygg grafik och stöd för mobiler och surfplattor. Det går lika bra att samla lotter oavsett vilken enhet du sitter på.

Har du inget konto hos Mr Green ligger klickar du här och skapar ett, det går på bara någon minut!

Med vår länk får du självklart del i den exklusiva bonus som vi tagit fram tillsammans med den gröna gubben. Det är värt 3500 kronor och inte mindre än 120 gratissnurr! Du kan läsa mer om Mr Green bonus här i vår recension. Skynda dig in nu och börja samla lotter och spela om de fantastiska Mega-jackpottarna!

vinstplan
Rise of Olympus
Rise of Olympus
9.4

Rise of Olympus är en av de senaste speltitlarna från den småländska spelutvecklaren Play'...

Feng Shui Kitties
Feng Shui Kitties
8.9

Feng Shui är en kinesisk lära som handlar om hur människa och natur samexisterar. I väst ä...

The Golden Owl of Athena
The Golden Owl of Athena
8.2

Om du är fascinerad av grekisk mytologi och vill kombinera det med ditt spelintresse så är...

Foxin Wins
Foxin Wins
9.0

Foxin är en räv som också råkar vara miljonär och det är han som spelar huvudrollen i Foxi...

Exotic Cats
Exotic Cats
8.2

Om du är en kattälskare får du inte missa Microgamings nya videoslot Exotic Cats. Här hand...